Merhaba, sağ menteşem uzun süredir gevşekti bende en sonunda içini açıp vidası gevşediyse diye sıkmak istedim. İçini açarken fark ettim ki alt kapakta vida yeri kırılmış, plastik eritip vida yeri yapmayı düşündüm. Menteşeyi de gözden geçirmek istedim açmışken ve gördüm ki şans eseri sağlam duruyormuş bütün vidaların geçtiği plastikler çatlak. Gittim Sun-Fix adındaki yapıştırıcıdan aldım. Elimden geldiğince uyguladım, alt kapaktaki vida içinde tutucu bir şeyler yapmaya çalıştım. Bir süre beklettim ve bilgisayarı topladım. Kapağı hafiften kaldırıp kontrol ettiğimde eski gevşek durumdan eser yoktu fakat tamamen açmaya cesaret edemedim. Bu gece bu şekilde bekletmeyi planlıyorum, sonuçları kapağı açtığım zaman sizlerle paylaşırım. Vida yeri yaptığım kısmı çekmeyi unutmuşum. Alan çok dar olduğu için harika bir işçilik çıkaramadım ve sonlara doğru ürün kurumaya başladığı için biraz katman katman gibi oldu. Umarım başarılı bir sonuç alırım. Kötü bir sonuç ile karşılaşırsam bunu nasıl sökeceğim hakkında hiçbir fikrim yok