Sunexpress havayolu şirketi güvenli mi?

Kebap24

Hectopat
Yer
Antalya
Sunexpress havayolu şirketi sizce güvenli midir?
Daha önce bu şirketi kullandıysanız deneyimlerinizi söyler misiniz?
Son sorumda şu neden diğer hava yolu şirketlerinden daha ucuz ve diğer hava yolu şirketleri aktarmalı olarak götürürken bu tek binişle götürüyor.

Bir site değil, uçakları olan milyon dolarlık bir şirket. Tabii ki güvenilir ancak her zaman risk var, güvenlik olarak uçak düşmesini falan diyorsanız Pegasus'ta düşüyor THY'de. Çok küçük ihtimaller merak etmeyin.

Defalarca uçtum. Güvenilirlik konusu başka bir şey. THY uçağıda düşüyor ona bakarsan.
Bir site değil, uçakları olan milyon dolarlık bir şirket. Tabii ki güvenilir ancak her zaman risk var, güvenlik olarak uçak düşmesini falan diyorsanız Pegasus'ta düşüyor THY'de. Çok küçük ihtimaller merak etmeyin.
güvenilirlik konusunda dolandırılma anlamında bahsetmek istemiştim ama aldığım cevaplara göre güvenilir gibi cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
İyidir, her firmanın rotaları veya planı farklı olabiliyor. 3-4 kere binmişimdir sanırım net hatırlamıyorum ama Pegasus gibi bunun da dezavantajı düşük bagaj hakkı ve ikram olmaması. Onun dışında uçak uçaktır Türkiye içi 1-2 saatlik yol çoğu yer.
cevabınız için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı