Merhabalar bir şey sormam gerek. Dandik bir ofis koltuğum var 150 liraya falan almıştık ta 2 yıl önce ve kırıldı sonunda. Adam akıllı cidden rahat bir şey almak istiyorum ama annem diyor ki suni deri koltuklar yazın çok terletir ve yırtılır ama kumaş koltuk arıyorum asla adam akıllı kumaş koltuk yok neredeyse hepsi deri. Bu terletme muhabbeti doğru mudur çok mu terletir yazın? Öyleyse neden tüm piyasa suni deri koltuk yapıyor ve ben neden hiç o kadar şikayet eden görmedim bu terletme konusunda?
Almayı düşündüğüm koltuklar şöyle link atmak yasak mı bilmiyorum ama.
Ofis Malzemeleri Modellerinde Lider Marka OFİSEL, Gerek Kalite gerek ise Modern Tasarımları ile öncü firmalar arasında yer almaktadır. Tüm Ofis Malzemeleri Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız..
Bütçem 700 liraya kadar olabilir sanırım daha fazla aşamam. Ofisel'in attığım linkteki yeni nesil oyuncu koltuğunda öyle bir problem yaşar mıyım? Veya N11'deki oyuncu koltuğu olmayan koltuk aşırı rahat duruyor ama terletecek gibi duruyor sanki.
XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Kırmızı-Cafeye Özel-1509T0511 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ben bu koltugu kullandım uzun süre. Bi sıkıntısını görmedim. Attıgınız ilk linkteki terletme yapacaktır.
XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Kırmızı-Cafeye Özel-1509T0511 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ben bu koltugu kullandım uzun süre. Bi sıkıntısını görmedim. Attıgınız ilk linkteki terletme yapacaktır.
merhaba bende koltuk almayı düşünüyodum yorumunuzu gördüm ben baya oyun oynayan biriyim oturduğum zaman 4-5 saat oyun oynayacağım bir koltuk arıyorum attığınız linkteki koltuğa kaç saat oturdunuz belli bi zamandan sonra terletme yapıyor çünkü