Sunny SN8001 tablete ROM nasıl atılır?

Merhaba, elimde sunny SN8001 modeli var. Tablette sürekli uygulamalar durduruldu hatası veriyordu, hard reset attım. Bu sefer Launcher bile doğru düzgün çalışmadı, sadece menü tuşları gözüküyordu. Sanırım Android hasar almış, yeni ROM atmak istiyorum. Custom vs fark etmez yeter ki çalışsın. İnternette hiçbir kaynakta bulamadım, bilen varsa anlatırsa sevinirim.

Yardım edecek yok mu :D

Son düzenleme:
Tabletinize şu uygulamayı kurup İşlemci sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısınız?
Wifiye bağlanmıyor, mecburen apk olarak atacağım pcden. Biraz bekletebilirim kusura bakmayın.

Tabletinize şu uygulamayı kurup İşlemci sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısınız?
Hocam General, Soc, System gibi sekmeler var. Bunları attım.

IMG_20230101_174138.jpg IMG_20230101_174130.jpg IMG_20230101_174155.jpg

Son düzenleme:
MediaTek işlemci mi değil mi diye baktım. Zira MediaTek olsaydı SP Flash Tool ile atılabilirdi. Biraz garip görünüyor. @364809 hocam da bir bakabilir.

Öyle yapabiliyorsanız yapın. Mobil Kulüp forumundan aldığım linkteki dosya cihazınıza ait dosya değil mi?

İlgili linkin forumdaki konusu: Stock Rom - Sunny SN8001 Rom

Öyle yapabiliyorsanız yapın. Mobil Kulüp forumundan aldığım linkteki dosya cihazınıza ait dosya değil mi?

İlgili linkin forumdaki konusu: Stock Rom - Sunny SN8001 Rom
Evet bu cihaz lakin içine hiçbir readme dosyası v.s bırakılmamış, img ve 2 adet program var. Nasıl kurulacağını anlamadım.

Evet bu cihaz lakin içine hiçbir readme dosyası vs bırakılmamış, img ve 2 adet program var. Nasıl kurulacağını anlamadım.
Ben dosyayı indirmedim, indirdikleriniz şu videodakilerle uyuşuyor mu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı