K kadirbulut10 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 26 Ocak 2022 #1 İnternet bağladım kablosuz Smart TV fen tarayıcıya girmeye çalışıyorum resimdeki hatayı veriyor sıfırladım yine aynı. Dosya Ekleri IMG_20220126_205812.jpg 140,9 KB · Görüntüleme: 369
İnternet bağladım kablosuz Smart TV fen tarayıcıya girmeye çalışıyorum resimdeki hatayı veriyor sıfırladım yine aynı.
Çözüm Yener K. 26 Ocak 2022 TV'yi ve modemi de resetleyip deneyin. Yine de olmazsa aklıma gelen bir şey yok. Sunny, Android'e de geçti. Android değilse tavsiyem TV Box almanız. Elbette imkanlar da önemli.
TV'yi ve modemi de resetleyip deneyin. Yine de olmazsa aklıma gelen bir şey yok. Sunny, Android'e de geçti. Android değilse tavsiyem TV Box almanız. Elbette imkanlar da önemli.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Ocak 2022 #2 Uygulama mağazası gibi bir yer var ise oradan başka bir tarayıcı yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #3 kadirbulut10 dedi: İnternet bağladım kablosuz Smart TV fen tarayıcıya girmeye çalışıyorum resimdeki hatayı veriyor sıfırladım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Bağlanmaya çalıştığı yeri bulamıyor hocam, Google'a girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
kadirbulut10 dedi: İnternet bağladım kablosuz Smart TV fen tarayıcıya girmeye çalışıyorum resimdeki hatayı veriyor sıfırladım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Bağlanmaya çalıştığı yeri bulamıyor hocam, Google'a girmeyi deneyin.
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.873 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #4 @Yener K. Artı 0 Eksi
KS KS K kadirbulut10 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 26 Ocak 2022 #5 mike_wazowski_bruh dedi: Bağlanmaya çalıştığı yeri bulamıyor hocam, Google'a girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten Google de tarayıcının içinde girmiyor. armas dedi: Uygulama mağazası gibi bir yer var ise oradan başka bir tarayıcı yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... O da açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Bağlanmaya çalıştığı yeri bulamıyor hocam, Google'a girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten Google de tarayıcının içinde girmiyor. armas dedi: Uygulama mağazası gibi bir yer var ise oradan başka bir tarayıcı yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... O da açılmıyor.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Ocak 2022 #6 kadirbulut10 dedi: Zaten Google de tarayıcının içinde girmiyor. O da açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Televizyonunuzu yeni mi aldınız? Yoksa vardı ama yeni mi bağladınız internete? Artı 0 Eksi
kadirbulut10 dedi: Zaten Google de tarayıcının içinde girmiyor. O da açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Televizyonunuzu yeni mi aldınız? Yoksa vardı ama yeni mi bağladınız internete?
KS KS K kadirbulut10 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 26 Ocak 2022 #7 armas dedi: Televizyonunuzu yeni mi aldınız? Yoksa vardı ama yeni mi bağladınız internete? Genişletmek için tıkla... Vardı zaten Wi-Fi bağlıydı. Artı 0 Eksi
armas dedi: Televizyonunuzu yeni mi aldınız? Yoksa vardı ama yeni mi bağladınız internete? Genişletmek için tıkla... Vardı zaten Wi-Fi bağlıydı.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Ocak 2022 #8 Ne kadar süredir sizde? Daha önce tarayıcıya girebiliyordunuz şimdi mi girmiyor? Yoksa ilk defa mı girmeye çalışıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Ne kadar süredir sizde? Daha önce tarayıcıya girebiliyordunuz şimdi mi girmiyor? Yoksa ilk defa mı girmeye çalışıyorsunuz?
KS KS K kadirbulut10 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 26 Ocak 2022 #9 armas dedi: Ne kadar süredir sizde? Daha önce tarayıcıya girebiliyordunuz şimdi mi girmiyor? Yoksa ilk defa mı girmeye çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Daha önce giriyordu 2 sene olmuştur fazla kullanmıyoruz. Artı 0 Eksi
armas dedi: Ne kadar süredir sizde? Daha önce tarayıcıya girebiliyordunuz şimdi mi girmiyor? Yoksa ilk defa mı girmeye çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Daha önce giriyordu 2 sene olmuştur fazla kullanmıyoruz.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Ocak 2022 #10 kadirbulut10 dedi: Daha önce giriyordu 2 sene olmuştur fazla kullanmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Sunny gibi televizyonlar bir süre sonra güncelleme desteği almadıkları için yazılımsal olarak böyle sorunlar çıkartabiliyor. Artı 0 Eksi
kadirbulut10 dedi: Daha önce giriyordu 2 sene olmuştur fazla kullanmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Sunny gibi televizyonlar bir süre sonra güncelleme desteği almadıkları için yazılımsal olarak böyle sorunlar çıkartabiliyor.