Selam millet,
Bende Sunny Android TV dongle var.
Sürüm düşük olduğundan TV'den YouTube vb uygulamaları açamiyorum.
İçiindeki Android sürüme ROM atabilir miyim?
Bu mümkün mü yardimci olabilecek var mı?
Selam millet,
Bende Sunny Android TV dongle var.
Sürüm düşük olduğundan TV'den YouTube vb uygulamaları açamiyorum.
İçiindeki Android sürüme ROM atabilir miyim?
Bu mümkün mü yardimci olabilecek var mı?
Buna uygun custom ROM yok. Çin'deki üreticisi başka bir firmaya üretmişse ve o ürettiği firmanın ürünlerine birileri custom ROM yapmışsa belki olabilir. Zaten bu tip ürünlerin yenileri ucuz oluyor. 1000 TL altı yeni bir medya oynatıcıya geçebilirsiniz.
Cihazın içini açıp anakart modelini öğrenip ona göre yazılım araman daha mantıklı bir çözüm olur hocam. Ancak bu işler hakkında bilginiz yoksa kurcalamayin cihazı çöp edersiniz
Haklısınız zaten bu şekilde TV nin hiçbir özelliğini kullanamıyorum hangi ürün iyi bilgim yok güncelleme sorunu yasamiycagim 1500-2000 TL civarında tavsiyeniz var mi
Haklısınız zaten bu şekilde TV nin hiçbir özelliğini kullanamıyorum hangi ürün iyi bilgim yok güncelleme sorunu yasamiycagim 1500-2000 TL civarında tavsiyeniz var mi
@Awalaheks111 hocam ürünün müşteri hizmetleriyle görüşmeyi deneyin. Bizim eski bir samsung tv vardı ona müşteri hizmetleri yardımıyla yazılım güncelleme yapmıştık. Tabi youtubeyi yinede kullanamayabilirsiniz.
@Awalaheks111 hocam ürünün müşteri hizmetleriyle görüşmeyi deneyin. Bizim eski bir samsung tv vardı ona müşteri hizmetleri yardımıyla yazılım güncelleme yapmıştık. Tabi youtubeyi yinede kullanamayabilirsiniz.