tecnoman19 Centipat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 1 26 Haziran 2023 #1 Sunny'nin bazı televizyonlarında webOS var? Benim bildiğim kadarıyla webOS LG'nin işletim sistemi. Nasıl Sunny bunu kendi televizyonlarında kullanıyor?
Sunny'nin bazı televizyonlarında webOS var? Benim bildiğim kadarıyla webOS LG'nin işletim sistemi. Nasıl Sunny bunu kendi televizyonlarında kullanıyor?
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #2 Sadece WebOS değil Tizen ve Android TV'li modelleride var. Yani anlaşmaları vardır bir sorun teşkil etmez.
Sadece WebOS değil Tizen ve Android TV'li modelleride var. Yani anlaşmaları vardır bir sorun teşkil etmez.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 26 Haziran 2023 #3 Anlaşma yapılmıştır. Detayını bilmiyorum ama Sunny ve Axen WebOS TV'lerde uygulama eksikliği var. Blu TV, Mubi gibi uygulamalar yok mesela...
Anlaşma yapılmıştır. Detayını bilmiyorum ama Sunny ve Axen WebOS TV'lerde uygulama eksikliği var. Blu TV, Mubi gibi uygulamalar yok mesela...
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #4 Fason olduğu için olabilir belki. Veya satın almış olabilirler.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 26 Haziran 2023 #5 LG bizzat kendi kararıyla diğer üreticilere webOS işletim sistemini kullandırma kararı almış. Sunny ile de anlaşma yapmış. Yerli üretim Sunny TV’lere LG’nin webOS işletim sistemi geliyor. – Atmaca Holding atmaca.com.tr
LG bizzat kendi kararıyla diğer üreticilere webOS işletim sistemini kullandırma kararı almış. Sunny ile de anlaşma yapmış. Yerli üretim Sunny TV’lere LG’nin webOS işletim sistemi geliyor. – Atmaca Holding atmaca.com.tr