Sunrıse-4060 vs Sinerji zeit hazır sistem

KimbuKaan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X/Rx 6600/B550M-K/Corsair 16x2 ram/Goodram 1Tb

Birinin ekran kartı Galax birinin palat. Birinin işlemci birinin Ryzen 5 5600 birinin Ryzen 5 5600 MPK fiyat farkı normal gibi geldi bana

Birinin ekran kartı Galax birinin palat. Birinin işlemci birinin Ryzen 5 5600 birinin Ryzen 5 5600 MPK fiyat farkı normal gibi geldi bana.

Yok onları biliyorum ekran kartı 4060 üzeri hangi marka olursa olsun fark etmiyor zaten anakart veya kasa veya başka bir şey onlar fark eder mi anlamında yazmıştım.

Sinerji zeit alabilirsin. 1500TL artar üzerine 200TL eklersin Thermalright Phantom Spirit 120SE ARGB alabilirsin ileride AM5 sistemlerde de kullanabilirsin.

Hocam sistemin kendi soğutucusu kötü mü veya bu gönderdiğini alırsam sistemdeki soğutucuyu ne yapacağım.

Mesela Frisby kasaya kötü diyorlar illaki değiştirmem lazım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok onları biliyorum ekran kartı 4060 üzeri hangi marka olursa olsun fark etmiyor zaten anakart veya kasa veya başka bir şey onlar fark eder mi anlamında yazmıştım.

Hocam sistemin kendi soğutucusu kötü mü veya bu gönderdiğini alırsam sistemdeki soğutucuyu ne yapacağım.

Mesela Frisby kasaya kötü diyorlar illaki değiştirmem lazım mı?

Kendi içerisinden stok soğutucu geliyor, stok soğutucu R5 5600 için en sınır soğutucu oyunlarda ortalama 90 dereceye çıkabilir. Eğer kasayı beğenmediysen 900TL verip DeepCool alabilirsin. Ama kesinlikle stok soğutucu yerine bir ekstra soğutucu alınmalı, bütçen yok ise 1-2 ay stok soğutucu ile idare edebilirsin.

Kendi içerisinden stok soğutucu geliyor, stok soğutucu R5 5600 için en sınır soğutucu oyunlarda ortalama 90 dereceye çıkabilir. Eğer kasayı beğenmediysen 900TL verip DeepCool alabilirsin. Ama kesinlikle stok soğutucu yerine bir ekstra soğutucu alınmalı, bütçen yok ise 1-2 ay stok soğutucu ile idare edebilirsin.
hmm anladım. Peki sunriseda böyle bişey yaşar mıyım ısınma olarak eğer dediğin gibi 90 dereceye çıkarsa öyle masraflara girmek istemem açıkcası sunrise'ı alırım

Hmm anladım. Peki sunriseda böyle bir şey yaşar mıyım ısınma olarak eğer dediğin gibi 90 dereceye çıkarsa öyle masraflara girmek istemem açıkçası Sunrise'ı alırım

Evet aynı sorun olur problem stok fanda R5 5600 ile beraberinde içinde fan geliyor o fan yeterli değil yaz aylarında.

Evet aynı sorun olur problem stok fanda R5 5600 ile beraberinde içinde fan geliyor o fan yeterli değil yaz aylarında.
Hee işlemcinin kendisi tamam anladım yani sinerjideki daha masrafsız olur diğerinden tamamdır teşekkür ederim. Peki bunlar harici bir şey var mı frisby kasayı filan kesin değiştirmem lazım mı

Hee işlemcinin kendisi tamam anladım yani Sinerji'deki daha masrafsız olur diğerinden tamamdır teşekkür ederim. Peki bunlar harici bir şey var mı Frisby kasayı filan kesin değiştirmem lazım mı?

Yani değiştirebilirsen iyi olur, soğutucu için paran çıkışmaz ise 1 2 ay idare edip daha sonra alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı