Sunrise-4070 hazır sistem özelleştirme önerisi

Söylediğiniz şekilde sistemi alacağım. Yalnız bu attığınız hava soğutma yeterli olur mu? Birde 500 TL farkla kasayı yükseltmek gerekir mi?
Soğutucu ideal, kasa sana kalmış ben yorum yapmıyorum.

500 daha versin, KC3000 yapsın. Çok daha iyi olur.
Düşündüm hocam, bütçeyi daha fazla aşmasın diye yazmadım açıkcası.

Ufak bir hesap yaptım. Monitör ve klavye dahil bütçeyi 55 Bin TL'ye kadar çıkarabiliyorum. başka bir tavsiyeniz var mı?

son hali bu şekilde
1706547595731.png

böyle alınır mı?

Son düzenleme:
Ufak bir hesap yaptım. Monitör ve klavye dahil bütçeyi 55 bin TL'ye kadar çıkarabiliyorum. Başka bir tavsiyeniz var mı?

Son hali bu şekilde Eki Görüntüle 2100822

Böyle alınır mı?

Monitöre de Amazon.com.tr

Monitöre de Amazon.com.tr
Yükseltmelerle beraber bütçemi aşıyor.

Soğutucu ideal, kasa sana kalmış ben yorum yapmıyorum.

Düşündüm hocam, bütçeyi daha fazla aşmasın diye yazmadım açıkcası.
Hocam kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ettim ama hiç bilgim olmayan bir konu yukarıda attığım şekilde sistemi alacağım öğlene doğru. Bir kaç sorum var.
1- Sistemi yukarıdaki gibi alsam ekstra kasa için fan almama gerek var mı yoksa onlar takılı olarak kendi yolluyorlar mı?
2- Monitör alsam yanında kasaya bağlayabilmem için kablo yolluyorlar mı yoksa ayrı olarak mı sipariş etmem gerekecek?
3- Ramlerde bildiğim kadarıyla 1x32 değilde 2x16 kullanmak daha performanslı oluyormuş o şekilde alsam daha mantıklı olur mu?

Son düzenleme:
Merhaba, yukarıda belirttiğim hazır sistemi almak istiyorum. Özelleştirmelerle beraber yaklaşık 42 bin TL bütçem var. 1 TB SSD ve 32 GB RAM olması çok önemli.

SSD 1TB RAM 2x8 iki kanalda doluyor 1x16 olsa kalabilir derdim ama yükseltme lazım eğer M.2 SSD slot sayın 2 olsun istersen B650 r anakart yapabilirsin baska bir seye gerek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı