İade gerçekleşti hocam. Görüşlerinizle içimi daha rahat ettirecek bir anakart ve ssd slotu seçeceğim.M k versiyonu zaten 620 deki gibi iki ram slıtu içeriyor hocam, mantıken 650m-r zaten iade gerçekleştirdiyseniz düzgün birşey yapmaya çalışırız eve geçtiğimde bakacağım.
Tamam hocam, şuan ulaştığınız bütçe nedir tam olarak ?İade gerçekleşti hocam. Görüşlerinizle içimi daha rahat ettirecek bir anakart ve ssd slotu seçeceğim.
Tamam hocam, şu an ulaştığınız bütçe nedir tam olarak?
38.000 lik sistemde anakart-ssd-ve ram çok başlangıç seviyesiydi. Bir ürün alırken satmayıda düşünmem gerekiyor. Bu ssd - ram - anakartın kimse 2. elini almaz dedim. Anakartı yenileyip ssd den feda edip wd blue 500gb düşürdüm. Nasıl olsa 1 ay sonra 1 tane samsung alırım. Ramdede xpg tercih ettim. Tabi gelecek fikirlerle kafamı dahada rahatlatıcamTamam hocam, şuan ulaştığınız bütçe nedir tam olarak ?
O şekilde düzenlediğinizde ekran kartı düz 4070 modeli olarak kalıyorsa almanın bir mantığı yok hocam, çünkü konu içerisinde atılan Shark 7A sistem daha mantıklı 4070 super içeriyor.40000-41000 arası bir bütçeye ulaştım. Kartta yer açtım.
38.000 lik sistemde anakart-ssd-ve ram çok başlangıç seviyesiydi. Bir ürün alırken satmayıda düşünmem gerekiyor. Bu ssd - ram - anakartın kimse 2. elini almaz dedim. Anakartı yenileyip ssd den feda edip wd blue 500gb düşürdüm. Nasıl olsa 1 ay sonra 1 tane samsung alırım. Ramdede xpg tercih ettim. Tabi gelecek fikirlerle kafamı dahada rahatlatıcam
Biostar anakart tercih etmiyorum. Onun yerine Asus B650-m k alırım 41 olur zaten. M2 den 500 gb feda etsem uygun fiyata denk geliyor. 4070 super ve 4070 arasındaki farklara baktım. Hocam inan sadece sonuna super ismini eklemişler. Performans açısından sinek yağı kadar fark yok. Ama değerlendirilebilir. Biostarı çıkarıp asus çekerim.O şekilde düzenlediğinizde ekran kartı düz 4070 modeli olarak kalıyorsa almanın bir mantığı yok hocam, çünkü konu içerisinde atılan Shark 7A sistem daha mantıklı 4070 super içeriyor.
Biostar anakart tercih etmiyorum. Onun yerine Asus B650-m k alırım 41 olur zaten. M2 den 500 gb feda etsem uygun fiyata denk geliyor. 4070 super ve 4070 arasındaki farklara baktım. Hocam inan sadece sonuna super ismini eklemişler. Performans açısından sinek yağı kadar fark yok. Ama değerlendirilebilir. Biostarı çıkarıp asus çekerim.
Psu su 750 +80 bronze. Benim sistemde Gold.O şekilde düzenlediğinizde ekran kartı düz 4070 modeli olarak kalıyorsa almanın bir mantığı yok hocam, çünkü konu içerisinde atılan Shark 7A sistem daha mantıklı 4070 super içeriyor.
Hocam oyundan oyuna değişmekle beraber 10-20 arası fps farkı var. Yine de şöyle yapalımBiostar anakart tercih etmiyorum. Onun yerine Asus B650-m k alırım 41 olur zaten. M2 den 500 gb feda etsem uygun fiyata denk geliyor. 4070 super ve 4070 arasındaki farklara baktım. Hocam inan sadece sonuna super ismini eklemişler. Performans açısından sinek yağı kadar fark yok. Ama değerlendirilebilir. Biostarı çıkarıp asus çekerim.
Psu su 750 +80 bronze. Benim sistemde Gold.
Buna bi assassin soğutucu eklesek güzel olur. Çiçek gibi sistem. Palit nasıl bir kart bu arada hocam. Genelde 2 sinin karşılaştırmasında Soğutucu olarak GALAX tercih ediyorlar.Hocam oyundan oyuna değişmekle beraber 10-20 arası fps farkı var. Yine de şöyle yapalım
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bu sistemi
Eki Görüntüle 2172033
Bu şekilde 32 GB ramli olarak alabilirsiniz, artan parayla soğutucu alırsınız.
Veya bu sistemi
Ramleri 2x8 bırakıp, ekran kartını 4070 super seçerseniz 40 bin yapıyor kalan parayla aynı şekilde yine soğutucu alırsınız.
Bu arada anakartın soğutucuları çok sağlam duruyor. Çok fazla var. Ferahlık açısından güzelHocam oyundan oyuna değişmekle beraber 10-20 arası fps farkı var. Yine de şöyle yapalım
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bu sistemi
Eki Görüntüle 2172033
Bu şekilde 32 GB ramli olarak alabilirsiniz, artan parayla soğutucu alırsınız.
Veya bu sistemi
Ramleri 2x8 bırakıp, ekran kartını 4070 super seçerseniz 40 bin yapıyor kalan parayla aynı şekilde yine soğutucu alırsınız.
Palit gayet iyi ve köklü bir markadır hocam sıkıntı yok. Galax, inno3d gibi dğerleri de aynı kulvarda.Buna bi assassin soğutucu eklesek güzel olur. Çiçek gibi sistem. Palit nasıl bir kart bu arada hocam. Genelde 2 sinin karşılaştırmasında Soğutucu olarak GALAX tercih ediyorlar.
Bu arada anakartın soğutucuları çok sağlam duruyor. Çok fazla var. Ferahlık açısından güzel
bu marka ilerde satış için bir sıkıntı çıkarır mı ?Palit gayet iyi ve köklü bir markadır hocam sıkıntı yok. Galax, inno3d gibi dğerleri de aynı kulvarda.
Çıkarmaz hocam. Kartın ne olduğu önemli daha çok, 4070 4070 super 4080 vesaire gibi. Satış için söylüyorum.bu marka ilerde satış için bir sıkıntı çıkarır mı ?