Arkadaş içine monitör vs eklemiş, o yüzden fiyat öyle.
Düz fiyatı 38k yine de hak etmiyor.
Etmez ama görselde sistemin fiyatı monitörden ayrı olarak 49k hocam. Monitör ile klavyenin ikisini de tek tek alsa 46.500 ediyor.
Arkadaş içine monitör vs eklemiş, o yüzden fiyat öyle.
Düz fiyatı 38k yine de hak etmiyor.
Bu sistemle birlikte bu monitörü ve Epomaker Aula F75 alın.Asla alınmaz. Bu ürüne 2x16 Lexar RAM koyup alın.
![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Ben 49.1xx TL olarak gördüm fiyatını. Eğer doğruysa ürün tek tek toplandığında daha ucuza geliyor.
Eki Görüntüle 2346251
Bu sistemle birlikte bu monitörü ve Epomaker Aula F75 alın.
51K'ydı. Yeni zam geldi.Bu sistem 50k degil miydi yoksa benmi yanlış hatirliyorum.
51k'ydı. Yeni zam geldi.
Zam sadece dolarla mı geliyor hocam? Sistemin fiyatı uygundu. Normal fiyatına çektiler.Dolar yukselmedi ki ne zammı geldi anlamadim.
Zam sadece dolarla mı geliyor hocam? Sistemin fiyatı uygundu. Normal fiyatına çektiler.
Yok sinirlenmedim. Neden sinirleneyim ki?Tamam sinirlenme buyuk reis.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.