Kasada ekran kartıda gayet ideal. Ekran kartından tercih edilmez yazmışsın marka Galax yerine Palit atmışsın soğutma ve kalite olarak Galax'tan çok da üstün bir model değil.
5600 ile 7500F arasında pek bir fark olmadığı söylense de 7500 daha üstün geliyor 4070 gibi bir ekran kartına hemen hemen eşit olmasa da 5600 bir tık daha alt seğment kaçıyor benim gözümde.
Kasa konusunda size katılıyorum zaten sırf hazır sistem diye zaten başka kasa alacağım lakin ekran kartı konusunda aynı düşüncede değilim Galaxy ekran kartları ülkemize yeni geldi fakat yurt dışında bayağı popüler ön yargılı olmaya gerek yok int zaten detaylı araştırma yapınca gayet güzel kalitede olduğunu görebiliyorum gene de tavsiyen için teşekkür ederim.
Her şeye zam geldi üst üste ben aldım bu sistemi ben aldıktan sonra 600 lira indirim gelmiş şaka gibi. Yakında zamlanır orası ayrı da zamanlamam harika yani 3 gün geç alsam 600 lira daha ucuz olacak
Her şeye zam geldi üst üste ben aldım bu sistemi ben aldıktan sonra 600 lira indirim gelmiş şaka gibi. Yakında zamlanır orası ayrı da zamanlamam harika yani 3 gün geç alsam 600 lira daha ucuz olacak