SUNRISE-4070 sistem nasıldır?

nerissa34

Hectopat
Merhaba,

Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Kule tipi soğutucum ile birlikte kullanacağım. (SilverStone KR02)

Değiştirmemi, eklememi çıkartmamı düşündüğünüz şeyler varsa öneri vermekten çekinmeyin.

DDR5 ve 4070'li bir sistem aradığım için eğer fiyat olarak bu ve bunun gibi olan diğer hazır sistem önerileri de yapabilirsiniz.

Merhaba,

Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Kule tipi soğutucum ile birlikte kullanacağım. (SilverStone KR02)

Değiştirmemi, eklememi çıkartmamı düşündüğünüz şeyler varsa öneri vermekten çekinmeyin.

DDR5 ve 4070'li bir sistem aradığım için eğer fiyat olarak bu ve bunun gibi olan diğer hazır sistem önerileri de yapabilirsiniz.
  • Anakartı ASUS B650
  • RAM'i 32
  • SSD'yi de Kingston NV2
Olarak yap.

Merhaba,

Kasa olarak 750W olanı tercih etmenizi öneririm.

Dostlar ben hala sistem alamadım araştırıyorum. Şu sistem nasıl sizce? Özelleştirmelerle birlikte fiyat 45.463 TL.
240 mm sıvı soğutucum var.

Dosya Ekleri

• IMG_7816.jpeg
    IMG_7816.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Geri
Yukarı