SUNRISE-4070 sistem özelleştirmesi iyi mi?

Sağol hocam düşüneceğim monitör lazım çünkü hali hazırda elimde yok ona göre bütçe çıkarsa bakilabilir teşekkürler

Sağ ol hocam düşüneceğim monitör lazım çünkü halihazırda elimde yok ona göre bütçe çıkarsa bakilabilir teşekkürler.

7800x3D olmadı, ama 7700 oldu.

48181 TL

44519 TL yapıyor böyle de. 7700 diye Ti'den vazgeçmek mantıklı değil ama daha RAM'li, kaliteli oldu. Anakartta yükseltmeye daha uygun ileride.

Ya da;

Bu corsair kasalar fan takmayla vs uğraştırıyor.

Hocam sen naptın ya parçaladın bizi
Şöyle yapalım mı benim ilk attığım sistem üzerinde özelleştirme yapmanı rica ediyorum anakart hariç onu ben sonra yükselticem SSD 1 tb olsun islemci soğutma ve ram konusunda özelleştirme yaparsan çok makbule geçersin

Özelleştirme yapmak yerine buna da bakabilirsin.

Baktım hocam SSD soğutucu vs takmam gerekiyor daa pahalıya geliyor dediğim gibi bütçe yetersiz kalıyor o yüzden özellikle sunrıse a bakmanızı rica ettim.

• ASUS Prime B650M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart
  • Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 5200MHz CL40 DDR5 Ram (CMK16GX5M2B5200C40)
Yetişirse de bunu yap. Güzel SSD.

• XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB 7400MB Okuma / 6800MB Yazma PCIe Gen4x4 M.2 2280 SSD

Teşekkürler hocam bakacağım peki samsung 980 proya o parayı vermek israf mı olur? (soğutuculu) olana

son olarak sabahdan beri darladım hocam ama güzel bi monitör 2k olursa tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…