Sunrise-4070 Ti Super Özelleştirmeler ile alınır mı?

DarKnightt1

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben GaminGen. Trdeki şu sistemi almayı planlıyorum: SUNRISE-4070TISUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC 16 GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Soğutucu olarak Thermalright 240 Frozen notte, Anakart olarak X-670, RAM olarak 2870 TL'lik Corsair 600MHz EXPO'yu seçtim, SSD olarak da Adata'yı seçtim. Sizce nasıl olmuş? Değiştirilecek parça vesaire var mı? Sistemin bu hali 67.800 TL, maksimum bu kadar çıkabilirim.

SSD Kingston 1TB KC3000 yapabilirsen çok daha iyi olur güzel sistem olmuş. Bütçe yetmez ise GameGaraj'da bulunan sistemi de özelleştirebilirsiniz bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_3988.png
    131,1 KB · Görüntüleme: 40
SSD Kingston 1TB KC3000 yapabilirsen çok daha iyi olur güzel sistem olmuş. Bütçe yetmez ise GameGaraj'da bulunan sistemi de özelleştirebilirsiniz bu şekilde.
Aslında bende gamegarajdan almak istiyordum ama maalesef çok vade farkı koyuyor bu yüzden gaminggen tr den almak zorunda kalıyorum. Ssd yi kc yapınca 70 bine yaklaşıyor bu yüzden o kadarda çıkamam. Ram lerdende kısmak istemiyorum anca anakartı B serisine düşürüp ssd yi kc yapabilirim oradada ananakart daha üstün bastı

O zaman hayırlı olsun bence gayet iyi sistem olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…