Sunrıse-4070Ti Super sistem alınır mı?

Sistemi kendime gere özeleştirdim bu işlemci çok güç tüketen bir işlemci olduğu için soğutucuyu bence değiştirebilirsin Cooler Master MasterLiquid ML240L
Anakart ise benim açımdan şahsi olarak MATX'den ziyade ATX olması olur. RAM olarak kingsten Beast CL36 32 GB RAM'i güzel ve yeterli SSD olarak da Kingston KC300 güzeldir. Güç kaynağı bu sisteme yetrli olur ancak ileriye dönük bir şey diyemem ve eğer bu özelikleri eklersen toplamda 73.929, 58 TL'ye çıkıyor sistem ama ekrantı gerçekten güzel.

Anakart seçimlerinde çeşitlilik açısından biraz geride kalmış gibi duruyor sistemdeki anakart hakkında adam akıllı incelemede bulamadım kararsız kaldım bu yüzden

O konuda haklısın toplama sistemlerde anakart genelde mATX şeklinde olur benim düşüncem ekran kartı çok güzel ama ekran kartının fiyatını sağlayabilmek için diğer parçalardan kısılıyor.

Gamegaraj'dan Shark 7-A Hazır sistemi bu şekilde özelleştirdim.Fiyat olarak 68.800 gibi bir fiyat oldu. Sıvı Soğutucu tarafında kararsızım sadece daha iyi ne olabilir

güç kaynağı ve soğutucu bu şekilde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…