Sunrise 7500F sistem alınır mı?

ripcity

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba herkese,

Aşağıdaki sistemi SSD yükseltmesi ile birlikte almak istiyorum. İlk kez masaüstü bilgisayar alacağım için birkaç sorum olacak sizlere. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

-Bütçe kısıtı nedeniyle ilk aşamada ek bir soğutma sistemi ekleyemeyeceğim, ne kadar sıkıntı yaşarım?
-Galax ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz? 300-400 lira fark ile ASUS Dual 4060'lı sistem var onu da tercih edebilirim.
-Gaming gen sitesi nasıldır genel olarak? Kargolama, teknik destek vs.

Başınızı ağrıttı isem affola, iyi günler herkese.

7500F yerine 5600 alırsan daha ucuza 4060 Tİ alabiliyorsun şahsen bütçe kısıtlıysa daha iyi ekran kartı almayı tercih ederim.

ne kadar sıkıntı yaşarım?
Sıkıntı yaşamazsın ancak kule fan alırsan iyi olur.

7500F yerine 5600 alırsan daha ucuza 4060 Tİ alabiliyorsun şahsen bütçe kısıtlıysa daha iyi ekran kartı almayı tercih ederim.

Ddr5 varken bence ddr4 bakmak pek mantıklı değil. 3 yıl sonra işlemci güncellemek istesen tüm kasayı değiştirmen gerekir ki 3-4 yıl sonra muhtemelen aşırı güçlü işlemciler çıkacak.

Asuslusunu mg-1 geçen hafta aldım bende. Kasayı da yükselt kesinlikle. Paketlemesi çok iyi ama ben mağazaya gidip aldım. Asıl konu işlemci çok ısınıyo nfs heatte 90 dereceyi geçiyodu undervolt yaptım biostan işlemci frekansı düştü ısınma bitti ama AAA oyun oynucaksan soğutmasız oynayamazsın. Windows kurulu geliyor ama ramlerin mhz ayarını yapman lazım biostan çok basit oda. Sistemi de 1 günde hazırladılar bu arada çok hızlılardı.

Ddr5 varken bence ddr4 bakmak pek mantıklı değil. 3 yıl sonra işlemci güncellemek istesen tüm kasayı değiştirmen gerekir ki 3-4 yıl sonra muhtemelen aşırı güçlü işlemciler çıkacak.
7500F 4060 için gereksiz güçlü bir işlemci, güncel olsun dersen tabi alınır ancak 5600 4060Tİ ikilisi bana daha cazip geliyor.

İlerde 4060 satar daha iyi kart alırım dediğinde 7500F daha iyi olur.

7500F 4060 için gereksiz güçlü bir işlemci, güncel olsun dersen tabi alınır ancak 5600 4060Tİ ikilisi bana daha cazip geliyor.

İlerde 4060 satar daha iyi kart alırım dediğinde 7500F daha iyi olur.
Oyun performans olarak 7500f 4060 combosu 5600 4060ti'dan daha yüksek performans veriyor(youtubeda karşılaştırmalara baktım)
Dlss'in her yeni güncellemesi inanılmaz şeyler yaratıyor ve dlss 4 veya yeni sürümler muhtemelen 4000 serisi kartlara gelmeyecek. Daha sonrasında cpu güncellemesi yapmaya gerek kalmadan rtx 5060 -6060 gibi kartlara geçiş yapılabilir. 5600'de darboğaz yapma ihtimali var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı