Ryuzakii Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 Siyah sunta masa almak istiyorum ama beyaz ile siyah renk arasında fazla fiyat farkı var. Beyaz alıp sprey boya ile siyaha boyayabilir miyim?
Siyah sunta masa almak istiyorum ama beyaz ile siyah renk arasında fazla fiyat farkı var. Beyaz alıp sprey boya ile siyaha boyayabilir miyim?
5 584621 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 996 Çözümler 7 28 Mart 2025 #2 Ryuzakii dedi: Siyah sunta masa almak istiyorum ama beyaz ile siyah renk arasında fazla fiyat farkı var. Beyaz alıp sprey boya ile siyaha boyayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sırıtabilir marangozlere danış.
Ryuzakii dedi: Siyah sunta masa almak istiyorum ama beyaz ile siyah renk arasında fazla fiyat farkı var. Beyaz alıp sprey boya ile siyaha boyayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sırıtabilir marangozlere danış.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.592 Çözümler 14 28 Mart 2025 #3 Marangozdan ziyade boyacılara sormalısın. Marangozlar kolay kolay boya yapmıyor. Üstünde olan kaplama sebebiyle boya tutmayabilir.
Marangozdan ziyade boyacılara sormalısın. Marangozlar kolay kolay boya yapmıyor. Üstünde olan kaplama sebebiyle boya tutmayabilir.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Mart 2025 #4 Masa cilalı ya da parlak kaplama ile kapalıysa tutmuyor maalesef boya ve çok çirkin bir görüntü oluşuyor.
Masa cilalı ya da parlak kaplama ile kapalıysa tutmuyor maalesef boya ve çok çirkin bir görüntü oluşuyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.597 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #5 En mantıklı şet Siyah mat yapışkanlı kaplama folyosuyla kaplamak. Ama bu sefer de tozu falan çok gösteriyor.
En mantıklı şet Siyah mat yapışkanlı kaplama folyosuyla kaplamak. Ama bu sefer de tozu falan çok gösteriyor.