egeexy Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 09:27 #1 Merhaba Discord'da herhangi bir sunucuya girebiliyorum fakat asıl istediğim oyun sunucusuna giremiyorum. Her şeyi denedim WARP,1.1.1.1, Proton VPN aynı şekilde bunları PC'de de denedim ama olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:42
Merhaba Discord'da herhangi bir sunucuya girebiliyorum fakat asıl istediğim oyun sunucusuna giremiyorum. Her şeyi denedim WARP,1.1.1.1, Proton VPN aynı şekilde bunları PC'de de denedim ama olmadı.
Kyoya Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 208 Çözümler 1 Bugün 10:12 #2 GoodByeDPI ile denediniz mi?
egeexy Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:57 #3 Kyoya dedi: GoodbyeDPI ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim nereden nasıl yükleyebilirim? Kyoya dedi: GoodbyeDPI ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dendim fakat yine olmadı. egeexy dedi: Hayır denemedim nereden nasıl yükleyebilirim? Dendim fakat yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Düzeldi Son düzenleme: Bugün 19:20
Kyoya dedi: GoodbyeDPI ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim nereden nasıl yükleyebilirim? Kyoya dedi: GoodbyeDPI ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dendim fakat yine olmadı. egeexy dedi: Hayır denemedim nereden nasıl yükleyebilirim? Dendim fakat yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Düzeldi