Sunucu hatası

Kerem ex machina

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar,
Bugün saat yaklaşık 11.00 gibi çoğu bilgisayar üzerinden çoğu siteye girememeye ve bazı uygulamaları açamamaya başladım.
YouTube, Twitter, Facebook gibi sitelere girebilmekteyim fakat Discord, LoL, Steam'deki Online oyunlar gibi uygulamalara sunucu hatasından dolayı giremiyorum.
Fakat ilginçtir ki bunların hepsine VPN (windscribe) kullanarak sıkıntısız girdim ve bu soruyu da VPN sayesinde sorabiliyorum. Muhtemelen IP adresi ile alakalı bir durum. Telefonda her türlü siteye falan girebiliyorum. Sizce ne yapmam gerekir bu problemi çözebilmek için?
İnterneti kablo aracılığı ile sağlıyorum. Kullandığım internet servisinin markası Türk Telekom.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 44
Şu anda Türk Telekom kullananlar genel bir sorun yaşıyor. Ben de sabahtan beridir aynı durumu yaşıyorum. Çözebileceğinizi pek sanmıyorum fakat bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir belki.

Şu anda Türk Telekom kullananlar genel bir sorun yaşıyor. Ben de sabahtan beridir aynı durumu yaşıyorum. Çözebileceğinizi pek sanmıyorum fakat bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir belki.
Çok ilginçtir ki DNS ayarlarımı 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarladım, şuan çoğu siteye girebiliyorum fakat Techopat'e giremiyorumVPN kullanmadan. Sizde isterseniz üstteki yapılandırmayı yapıp deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı