Sunucu için mod önerisi

emoji_bey

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlarla bir sunucu açacağız ama bu sefer modlu açmayı planlıyoruz. Gözüme şu an Origins modu güzel geldi. Arkadaşlarla güzel giden mod veya mod paketlerini söylerseniz sevinirim.

Hocam şimdi bu işler karışık hangi tur modlar ile oynamak istiyorsunuz? Bunun teknik, mecra vb türleri var seçin birini ya da en kötü karma mod paketleri var.

Hocam şimdi bu işler karışık hangi tur modlar ile oynamak istiyorsunuz? Bunun teknik, mecra vb türleri var seçin birini ya da en kötü karma mod paketleri var.
Hocam aklımızda net bir şey yok. Hexxit gibi macera mod paketleri de olabilir ya da origins gibi dünyayı değiştirmeden oynanışı değiştiren modlar da olabilir biz de kararsızız biraz. Herhangi bir mod olur yani.

Hocam aklımızda net bir şey yok. Hexxit gibi macera mod paketleri de olabilir ya da Origins gibi dünyayı değiştirmeden oynanışı değiştiren modlar da olabilir biz de kararsızız biraz. Herhangi bir mod olur yani.

Hocam şimdi Hexxit tazı olarak dawncraft tavsiye ederim. Origins'i duymadım o yüzden buna benzer tavsiye veremeyeceğim. Açıkçası ben teknik mod paketi oynayan bir insanım Dawncraft'ı arkadaşlar bayağı tavsiye etmişti. Ama biz tekkinlik oynarız derseniz. Benim oynadığım güzel mod paketleri söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı