MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #11 Bitcoin üretmeyi onun için özel tasarlanmış işlemcilerle yapın. Çift işlemcili bir anakart herhangi bir getiri sağlamaz.
Bitcoin üretmeyi onun için özel tasarlanmış işlemcilerle yapın. Çift işlemcili bir anakart herhangi bir getiri sağlamaz.
T Temel derin Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Temmuz 2015 #12 MR.White dedi: Bitcoin üretmeyi onun için özel tasarlanmış işlemcilerle yapın. Çift işlemcili bir anakart herhangi bir getiri sağlamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarın gücünün yettiği kadar, üreteceğim. Ayrıca farklı amaçlar içinde kullanacağım, o sebepten dolayı almak istiyorum. Edwin Hubble dedi: @Temel derin anlamadınız herhalde 2 tane 5960x kullanamazsınız cift islemci olceklendirmesi sadece xeon icin . Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, xeon takacağım buldum uygun fiyata 2 adet, üstelik i7 5960K'dan daha ucuz. Biraz daha para biriktirmem gerek sadece.
MR.White dedi: Bitcoin üretmeyi onun için özel tasarlanmış işlemcilerle yapın. Çift işlemcili bir anakart herhangi bir getiri sağlamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarın gücünün yettiği kadar, üreteceğim. Ayrıca farklı amaçlar içinde kullanacağım, o sebepten dolayı almak istiyorum. Edwin Hubble dedi: @Temel derin anlamadınız herhalde 2 tane 5960x kullanamazsınız cift islemci olceklendirmesi sadece xeon icin . Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, xeon takacağım buldum uygun fiyata 2 adet, üstelik i7 5960K'dan daha ucuz. Biraz daha para biriktirmem gerek sadece.