Yok ben sadece serverın internetini kullanacağım.Verimli olmaz. O sunuculardaki sistemler oyun oynayacak kadar iyi de değil zaten.
Yok ben sadece serverın interneti kullanacağım
Bulut tabanlı oyun oynamak istiyorsanız, bağlandınız sunucunun özelliklerinin iyi olması lazım. Oyun internet üzerinden çalışmıyor; sunucuda çalışıyor, siz cihazınızla internet üzerinden o sistemi kontrol ediyorsunuz.Yok ben sadece serverın internetini kullanacağım.
Eğer bahsettiğiniz şey uzak masaüstü bağlantısıyla sunucuya bağlanıp Geforce NOW kullanmak falansa olabilir. Ancak o sunucular direkt olarak oyun kurup oynayacağınız sisteme sahip değil.Sadece interneti kullanacağım.
Bulut tabanlı oyun oynamak istiyorsanız, bağlandınız sunucunun özelliklerinin iyi olması lazım. Oyun internet üzerinden çalışmıyor; sunucuda çalışıyor, siz cihazınızla internet üzerinden o sistemi kontrol ediyorsunuz.
Ping üzerinde etkisi olmaz, hatta araya fazladan eleman girdiği için daha da artabilir. VPN gibi düşünün.Mesela arkadaş şunu diyor ben Valorant'a sunucunun interneti ile gireceğim diyor düşük ping için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.