Sunucu transferlerinin durması

fallschirmjaeger

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Yanlış bilmiyorsam şubatın sonlarına doğru bütün sunucularda hesap transfer bakımı tarzında bir şeyden ötürü transferleri durdurdular.
Bunun hakkında burada bir kişinin konusunu okudum ve altında 6 haftaya açılacağı yazıyordu ama 2 aydan fazla olacak neredeyse.

Merak ettiğim: Bu bakımları bakım adı altında sunucu transferlerini bir süreliğine durdurmak için mi yapıyorlar, ya da gerçekten bir bakımsa açılacağı tarih hakkında bilgisi olan var mı?

Avrupa sunucusundaki hesabımı Türkiye sunucusuna almak istiyorum.

Geçişte harcayacağın RP yerine ucuza yeni bir hesap satın alabilirsin. Bunun maliyeti çok daha az olacaktır. Bakım sebebiyle uzun bir süredir bölge transferleri kapalı. İnsanlar ucuz RP almak için çok kez bölge değiştiriyorlardı. Kullanıcı ad'ları ve Nick'ler primary key olduğundan dolayı sürekli çakışma gerçekleşiyordu. Milyonlarca hesap sahibi var. Belki bu işleri zorlaştırıyor olabilir.

Aşağıdaki linkten de anlık olarak bölge transferlerinin açık olup olmadığı kontrol edebilirsin.

Anladım hocam sağ ol. Ben konuyu kafadan bir tahmini olabilen biri vardır diye açmıştım.
Bir arkadaşım arada kapatıyorlar dedi senin bahsettiğin sebeplerle vb o yüzden.

Anladım hocam sağ ol. Ben konuyu kafadan bir tahmini olabilen biri vardır diye açmıştım.
Bir arkadaşım arada kapatıyorlar dedi senin bahsettiğin sebeplerle vb o yüzden.

Sea sunucuları açıldı Asya tarafında ondan dolayı yeni sunucu ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…