x12grate Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 118 24 Kasım 2024 #1 Ben Bedrock monilden kullanıyorum arkadaşlarım Java PC'den onlar özel sunucu açtıklarında ben de katılabilir miyim? Bir de sürüm aynı olmalı mı?
Ben Bedrock monilden kullanıyorum arkadaşlarım Java PC'den onlar özel sunucu açtıklarında ben de katılabilir miyim? Bir de sürüm aynı olmalı mı?
Kerwm41 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 723 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Kasım 2024 #2 Bir pluginle yapılabiliyordu diye hatırlıyorum. Ama plugin olmadan olmuyor.
Conqurerord Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 Ben Aternos da denemiştim yazılım Spigot olarak yapıp 2 plugin kurduktan sonra oluyor denmişti. Fakat bu işlemleri yaptıktan sonra olmamıştı bilgisi olan varsa beni de aydınlatabilir mi?
Ben Aternos da denemiştim yazılım Spigot olarak yapıp 2 plugin kurduktan sonra oluyor denmişti. Fakat bu işlemleri yaptıktan sonra olmamıştı bilgisi olan varsa beni de aydınlatabilir mi?