1 1LighTR Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 6 22 Mart 2020 #1 Ben CS:GO'da çok bunny yapmayı beceremiyorum ama kodu kullanarak yapabiliyorum. Sunucularda kullanırsam ban yer miyim?
Ben CS:GO'da çok bunny yapmayı beceremiyorum ama kodu kullanarak yapabiliyorum. Sunucularda kullanırsam ban yer miyim?
RevDeisDou Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 922 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #2 Kodun ne olduğunu bilirsek söyleriz sanki.
Ekmekarasipc Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 22 Mart 2020 #3 1LighTR dedi: Ben CS:GO'da çok bunny yapmayı beceremiyorum ama kodu kullanarak yapabiliyorum. Sunucularda kullanırsam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Kodu kullanabılıyorsan yemezsin engellerlerdi yasak olsa. Unuttularsada uyarır adminler merak etme.
1LighTR dedi: Ben CS:GO'da çok bunny yapmayı beceremiyorum ama kodu kullanarak yapabiliyorum. Sunucularda kullanırsam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Kodu kullanabılıyorsan yemezsin engellerlerdi yasak olsa. Unuttularsada uyarır adminler merak etme.
T Toxic Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 249 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #5 3. parti yazılım kullanıp bunny yaparsan ban yersin. Eğer sv_cheats 1 komutu yazıp bi kod kullancaksan ban yemezsin
3. parti yazılım kullanıp bunny yaparsan ban yersin. Eğer sv_cheats 1 komutu yazıp bi kod kullancaksan ban yemezsin
Ekmekarasipc Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 22 Mart 2020 #6 Pl3x dedi: Kod ne acaba? Genişletmek için tıkla... Toxic dedi: 3. parti yazılım kullanıp bunny yaparsan ban yersin. Eğer SV_CHEATS 1 komutu yazıp bir kod kullancaksan ban yemezsin. Genişletmek için tıkla... Yazdıgım cevabın doğru oldugunu dusunuyorum adam kendi server kurmuyor başka serverlara giriyor yani SV cheats da yazamaz zaten sadece adminler kullanmayı yasaklamadıgı bır komut kullanıyor fazla araştırmaya gerek yok .
Pl3x dedi: Kod ne acaba? Genişletmek için tıkla... Toxic dedi: 3. parti yazılım kullanıp bunny yaparsan ban yersin. Eğer SV_CHEATS 1 komutu yazıp bir kod kullancaksan ban yemezsin. Genişletmek için tıkla... Yazdıgım cevabın doğru oldugunu dusunuyorum adam kendi server kurmuyor başka serverlara giriyor yani SV cheats da yazamaz zaten sadece adminler kullanmayı yasaklamadıgı bır komut kullanıyor fazla araştırmaya gerek yok .