Steam Sunucularda problem mi var?

Bir sorun görünmüyor bende. Farklı cihazlardan veya tarayıcılardan deneme yaptınız mı?

İki gündür Steam'e giremiyorum. PC, mobil, tarayıcı her yerde ayni durumda. Steam Guard calismadigi gibi mobilden cikista yapamiyorum ki tekrar yukleyebileyim uygulamayı. Sadece ben mi yasiyorum bu sorunu?

Dün bir sorun vardı ama şu an yok gibi.

Dosya Ekleri

• 89A1D674-933A-4F51-B51C-50BA8996D7F9.png
    59,7 KB · Görüntüleme: 40
Kurtarma kodum notlarımda varmış. Sans eseri aklima geldi ve bende Steam'i mobilden sildim. Steam Guard erisimi olmayinca kurtarma kodu ile hesaba tekrar giris yaptim ve mobilde de sorun çözüldü. PC'de format atarak mobilde ise tek kullanimlik kurtarma kodu ile cozdum sorunu.

IPhone'da uygulama önbelleği temizlenebiliyorsa temizlemeyi dene. Olmazsa silip tekrar kur. Mobil uygulamaya giriş yaparken guard kodu istemiyor. Sanırım e-posta ile doğrulama sağlanıyor.

E-pota yoktu hocam. Telefon numarasi ve kurtarma kodu ile hallettim. Dediginiz gibi silerek cozuldu. Teşekkürler herkese yardimi icin

Sorun çözüldüyse harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…