EymenXXD Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Bunu yazıyor sonra da. Bu yazı geliyor sunucuyu Aternos'tan better MC oynuyordum sorun nedir? Ne yapmam lazım?
Bunu yazıyor sonra da. Bu yazı geliyor sunucuyu Aternos'tan better MC oynuyordum sorun nedir? Ne yapmam lazım?
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 31 Temmuz 2024 #2 EymenXXD dedi: Eki Görüntüle 2268909 Bunu yazıyor sonra da. Eki Görüntüle 2268911 Bu yazı geliyor sunucuyu Aternos'tan better MC oynuyordum sorun nedir? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Doğrulama sunucuları düşmüş, ( Aternosun yönlendirme ve kontrol yaptığı sunucular düşmüş ) ya da kendi clientin ip auth fail yemiş. Vpn kullanarak dene girmeyi, olmazsa sunuculardan dolayıdır. Artı 0 Eksi
EymenXXD dedi: Eki Görüntüle 2268909 Bunu yazıyor sonra da. Eki Görüntüle 2268911 Bu yazı geliyor sunucuyu Aternos'tan better MC oynuyordum sorun nedir? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Doğrulama sunucuları düşmüş, ( Aternosun yönlendirme ve kontrol yaptığı sunucular düşmüş ) ya da kendi clientin ip auth fail yemiş. Vpn kullanarak dene girmeyi, olmazsa sunuculardan dolayıdır.