Voodix Femtopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-4200M AMD Radeon HD8600/8700M 6GB RAM 120GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar Python'da flet kullanarak bir Launcher yaptım. Ve bir sunucum var. Sunucuya sadece bu Launcher'le giriş yapılmasını nasıl sağlarım?
Merhaba arkadaşlar Python'da flet kullanarak bir Launcher yaptım. Ve bir sunucum var. Sunucuya sadece bu Launcher'le giriş yapılmasını nasıl sağlarım?
T Taxello Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #2 Voodix dedi: Merhaba arkadaşlar Python'da flet kullanarak bir Launcher yaptım. Ve bir sunucum var. Sunucuya sadece bu Launcher'le giriş yapılmasını nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Merhaba flet'e baya hakimsen bir soru sorabilir miyim?
Voodix dedi: Merhaba arkadaşlar Python'da flet kullanarak bir Launcher yaptım. Ve bir sunucum var. Sunucuya sadece bu Launcher'le giriş yapılmasını nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Merhaba flet'e baya hakimsen bir soru sorabilir miyim?
Voodix Femtopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-4200M AMD Radeon HD8600/8700M 6GB RAM 120GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2024 #3 Taxello dedi: Merhaba Flet'e bayağı hakimsen bir soru sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok hakim değilim ama sor.
Taxello dedi: Merhaba Flet'e bayağı hakimsen bir soru sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok hakim değilim ama sor.
T Taxello Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #4 Voodix dedi: Çok hakim değilim ama sor. Genişletmek için tıkla... Flet'te buton konumlandırması nasıl yapılır? def show_main_page(page: ft.Page): # Sayfayı temizleyip gerekli bileşenleri ekleyin page.controls.clear() page.add( ft.Stack( controls=[ video, # Video her zaman eklenir black_background, # Ayarlar butonunu sağ üst... www.technopat.net
Voodix dedi: Çok hakim değilim ama sor. Genişletmek için tıkla... Flet'te buton konumlandırması nasıl yapılır? def show_main_page(page: ft.Page): # Sayfayı temizleyip gerekli bileşenleri ekleyin page.controls.clear() page.add( ft.Stack( controls=[ video, # Video her zaman eklenir black_background, # Ayarlar butonunu sağ üst... www.technopat.net