Sunucuya yabancı bir oyuncu girdi

BeeKayTee01

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlarımla açtığım sunucuya tanımadığımız biri girdi ve anında çıktı. Sunucunun kurucu olan arkadaşım sunucuyu bir şey olmasın diye kapattı. Kapatmadan önce beni "you logged in from another location" hatasıyla sunucudan atmıştı. Sunucuya tekrar girdiğimizde arkadaşımın tüm envanteri benimse elmas olan itemlarım kayboldu. Ve arkadaşımla farklı yerlerde olmamıza rağmen arkadaşım benim olduğum yerin yakınında doğdu bense sunucudan çıktığım yerde değil bir ağaç üstünde doğdum. Bu ne demektir? Ekstra detay: Sunucuyu magmanode sitesinden açtık. Oyuncunun adı russiandog_'idi. Troll konu diyen çıkabilir o yüzden baştan söylemek istiyorum cidden troll konu değil internette araştırdım ama bulamadım ne olduğunu.

Hocam iyi Sosyaller,
Öncelikle you logged in from another location hatası sizin nicknameinizle siz oyundayken hesabınıza giriş yapan biri olursa bu hatayı alırsınız. Biri bir hilenin içinde exploit ile sizi trollüyor olabilir önereceğim tavsiyeler;

1) /whitelist on (Beyaz listeyi açar sadece belirlediğiniz kullanıcı adları ile sunucuya giriş yapılabilir)

/Whitelist add (Beyaz listeye eklemek istediğiniz kullanıcıları böyle ekleyebilirsiniz)

Örnek:
/Whitelist add Void1 (Void1 isimli kullanıcıyı beyaz listeye eklediniz.)
/Whitelist add (Void2 isimli kullanıcıyı beyaz listeye eklediniz.)

2) AuthMe pluginini kullanarak sunucunuza şifre sistemi ekleyebilirsiniz.
/Register şifre şifre (Kayıt olup şifre belirlemek için)
/Login şifre (Belirlediğiniz şifre ile giriş yapmak için)

3) Anti Logged In From Another Location plugini

Bu plugin siz oyundayken hesabınıza başkasının girmesini engeller. Bu sayede siz oyundayken "You logged in from another location" hatası ile karşılaşmazsınız.

Bu dediğim plugin 1.8 sürümünde çalışıyordu güncellenmiş olabilir veya ismi değişmiş olabilir araştırabilirsiniz ama bir deneyin derim.

Ya biz bunları yaparız da eşyalarımız gitti sorun o

Bizim sunucuyada aynı kişi girdi ve benzer olaylar oldu ancak bize russiondog_ ile birlikte ShouldAskMe diye birisi de girdi.

Son düzenleme:
Aynısı bana da oldu hatta bir anda demir set filan aldı biz netherdaydık korkudan sunucuyu kapattık girdiğimizde yoktu ama bizde 2024 Ağustos gibi yaşadık ve bizde magmanodeden açtık shouldaskme adınada bir oyuncu da onunla birlikte gelmişti hala kim olduğunu bilmiyorduk siz yazınca bizde yazdık Engin390 benim arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…