Sunum nasıl hazırlanır ve yapılır?

Haddimi aşmış gibi olmayım hangi program idi? Merakımdan soruyorum.

AutoCAD ama 2023 versiyonu. Projeyi eski versiyonlarında yapabilsem hayat bana güzel ama lanet kadının verdiği projeyi yapmak için yeni versiyonundaki birkaç özellik gerekiyor.

Konular zaten kısa hocam. Hatta sadece sınıflandırma konusunu verecekti fakat ders kitabında bile 4 sayfa yer kapladığı için 2 tane konu verdi. 2.konu da 5-6 sayfa. Yani internetten alacağımı düşünürsek zaten kısa bir slayt olacak.
Powerpoint programından yapabilirsiniz. Gayet basit bir program. Biraz ara yüzü kurcalayarak hemen anlarsınız programı.
Salı gününe gitmesi gerektiği için o kadar uğraşacağımı sanmam fakat bir bakarım.
Tam olarak sormak istediğiniz ne?
Nasıl bir slayt hazırlayıp bunu sunarım?

AutoCAD ama 2023 versiyonu. Projeyi eski versiyonlarında yapabilsem hayat bana güzel ama lanet kadının verdiği projeyi yapmak için yeni versiyonundaki birkaç özellik gerekiyor.

Sanırım herkes aynı problemi yaşıyor . Bence hocanızla konuşun bu durumu ona anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…