Sunum yapılmadığı için disipline gidilir mi?

Pablo19

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Fizik hocası her ders sunum yaptırıyor kendimizin evde her derse sunum hazırlaması gerekiyormuş falan diyor. Ben 6 derstir hiç yapmadım, sana disiplin veririm diyordu. Bugün bir kağıt hazırlamış adımı vs. yazmış disipline veriyorum diyor, böyle hakkı vs. var mıdır? Ben pek tınlamadım böyle kurallar vs. var mı?

Eğer başkaları yapıyorsa sen de yapmak zorundasın. Hocan ne diyorsa onu yap. Hocanın hakkıdır son dakikasına kadar ders işlemek ya da sunum istemesi falan. Ama her derse istemesi de abartı tabii ki bence.

Eğer başkaları yapıyorsa sen de yapmak zorundasın. Hocan ne diyorsa onu yap. Hocanın hakkıdır son dakikasına kadar ders işlemek ya da sunum istemesi falan. Ama her derse istemesi de abartı tabii ki bence.
Peki disiplin işlemi uygulanırmı?

Ben geçen sene edebiyat dersinde hiçbir konuşma yapmadım hoca 0 verdi başka da bir şey olmadı. Ve okulda yapmayan tek bendim.

Okulda böyle bir bişe var mı bilmiyorum ama iş hayatında beklenen raporları yapmazsan aynı sonuç ile karşılaşıyorsun Hangi ders, bari sana bi katkısı olacak bir konu mu Hayır demek istediğim bilgisayar okuyan birine tarihle alakalı bir sunum yaptırmaya zorlayan hocanın aklından şüphe ederim. Oda aldığı maaştan şüphe etsin. Hakedipte atanamayanların yerini işgal ettiği için

Hocam disipline vermeyebilir ama dersten gecebilir misiniz emin degilim.

Hocalar dersi kaynatmak için ya sunum ister ya da deney yaptırır. Sizin yaşlarınızdayken benimde bir fizik hocam vardı. Karambole öğretmen olmuş. Öğrenci soru sormasın diye kaçacak yer arardı. Her derste deney yaptırır sunum yaptırırdı. 2 ders boyunca bitmezdi o deney. Bide giderdik diğer sınıflarda ki derslerinde de anlatırdık dersi kaynardı hocanın. Disipline verme hakkı tabi ki yok. Hangi öğrenci ödevini yapmadı diye disipline verilmiş? Alt tarafı kanaat notunu düşürebilir o kadar.

Aynen kardeşim bende öyle düşünüyorum.

Uygularım diyorsa uygular hocam. Ama bana göre abartı yani düşük sözlü girmesi daha muhtemel olabilirmiş.
Hocam uygularım demekle uygulaması pek olası değil bence o zaman kafasına göre yapsın bu işi.

Aynen kardeşim bende öyle düşünüyorum.

Hocam uygularım demekle uygulaması pek olası değil bence o zaman kafasına göre yapsın bu işi.
Hocam o zaman neden uygularım desin ki veya sizin gözünüzü boyamak korkutmak amaçlı demiş olabilir. Bu hocanın diğer öğrencilere zamanında böyle bir şey yaptığını öğrenebilirsiniz belki sorarak falan. Dediğim gibi yapmaya başlayın vazgeçer belki. Dediğim gibi ne istiyorsa onu yapmak zorundasınız bir öğrenci olarak. Maalesef ki. Sınıfça bu durumdan rahatsızsanız dilekçe toplayabilirsiniz. Biz ortaokuldayken fen hocasını göndermek için öyle bir şey yapmıştık sadece bizim sınıf değil diğer sınıflar da aynı şekilde ama kovulmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…