E enes1125 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 269 6 Aralık 2022 #1 Merhaba, Android telefonum için Bluetooth bağlantılı bir sunum kumandası yapmak istiyorum (telefonumu sunum kumandası olarak kullanmak istiyorum). Bununla ilgili bildiğiniz çalışmalar var mı? Nasıl yapacağımla ilgili bir yazı, video vs. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2022
Merhaba, Android telefonum için Bluetooth bağlantılı bir sunum kumandası yapmak istiyorum (telefonumu sunum kumandası olarak kullanmak istiyorum). Bununla ilgili bildiğiniz çalışmalar var mı? Nasıl yapacağımla ilgili bir yazı, video vs.
Sude yokuşyukarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #2 Windows üzerinden yapıcaksan; Telefon ve bilgisayarın için fare uygulamsı indir. (Youtube'ye telefonu fareye dönüştürmek yazıp bakabilirsin)
Windows üzerinden yapıcaksan; Telefon ve bilgisayarın için fare uygulamsı indir. (Youtube'ye telefonu fareye dönüştürmek yazıp bakabilirsin)
E enes1125 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 269 6 Aralık 2022 #3 Sude yokuşyukarı dedi: Windows üzerinden yapacaksan; telefon ve bilgisayarın için fare uygulamsı indir. (YouTube'a telefonu fareye dönüştürmek yazıp bakabilirsin) Genişletmek için tıkla... Onları biliyorum. Ben kendim yapmak istiyorum. Bir proje olarak.
Sude yokuşyukarı dedi: Windows üzerinden yapacaksan; telefon ve bilgisayarın için fare uygulamsı indir. (YouTube'a telefonu fareye dönüştürmek yazıp bakabilirsin) Genişletmek için tıkla... Onları biliyorum. Ben kendim yapmak istiyorum. Bir proje olarak.
Sude yokuşyukarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #4 enes1125 dedi: Onları biliyorum. Ben kendim yapmak istiyorum. Bir proje olarak. Genişletmek için tıkla... Arduino ve HC-05 modülü gibi şeyler kullanarak birşeyler yapabilirsiniz. Tabi Arduino dünyasını biraz keşfetmeniz ve bilmeniz gerekiyor.
enes1125 dedi: Onları biliyorum. Ben kendim yapmak istiyorum. Bir proje olarak. Genişletmek için tıkla... Arduino ve HC-05 modülü gibi şeyler kullanarak birşeyler yapabilirsiniz. Tabi Arduino dünyasını biraz keşfetmeniz ve bilmeniz gerekiyor.