SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 7 Temmuz 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #2 Kulak CK izni?
mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 7 Temmuz 2021 #3 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adolf Hitler'i gören Yahudi olur gibi.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adolf Hitler'i gören Yahudi olur gibi.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 7 Temmuz 2021 #4 Hocam siz resmi bir kurum musunuz? Troll takılan bir abimiz mi halen anlayamadım
mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 7 Temmuz 2021 #5 theYagi dedi: Hocam siz resmi bir kurum musunuz? Troll takılan bir abimiz mi halen anlayamadım Genişletmek için tıkla... Ben de anlayamadım valla. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
theYagi dedi: Hocam siz resmi bir kurum musunuz? Troll takılan bir abimiz mi halen anlayamadım Genişletmek için tıkla... Ben de anlayamadım valla.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 7 Temmuz 2021 #6 theYagi dedi: Hocam siz resmi bir kurum musunuz? Troll takılan bir abimiz mi halen anlayamadım Genişletmek için tıkla... Bir bakıyorsun resmî görünüyoruz bir bakıyorsun eğlenceliyiz. Biz hem eğlence sektöründe varız hem iş hayatında.
theYagi dedi: Hocam siz resmi bir kurum musunuz? Troll takılan bir abimiz mi halen anlayamadım Genişletmek için tıkla... Bir bakıyorsun resmî görünüyoruz bir bakıyorsun eğlenceliyiz. Biz hem eğlence sektöründe varız hem iş hayatında.
3 364164 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 7 Temmuz 2021 #7 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bir bakıyorsun resmî görünüyoruz bir bakıyorsun eğlenceliyiz. Biz hem eğlence sektöründe varız hem iş hayatında. Genişletmek için tıkla... 10'uncu saniyeden sonra sol kulaklık bozuldu. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2021
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bir bakıyorsun resmî görünüyoruz bir bakıyorsun eğlenceliyiz. Biz hem eğlence sektöründe varız hem iş hayatında. Genişletmek için tıkla... 10'uncu saniyeden sonra sol kulaklık bozuldu.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 7 Temmuz 2021 #8 364164 dedi: 10'uncu saniyeden sonra sol kulaklık bozuldu. Genişletmek için tıkla... Önceden uyarıyı verdi. Yavaş yavaş sesini yükseltti. Önlemini almalıydın.
364164 dedi: 10'uncu saniyeden sonra sol kulaklık bozuldu. Genişletmek için tıkla... Önceden uyarıyı verdi. Yavaş yavaş sesini yükseltti. Önlemini almalıydın.
ERKSMAFA Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 221 Çözümler 2 7 Temmuz 2021 #9 Hayvanlara verdiği "tipe bak" anlarını da bir video haline getirirsen güzel olur bence.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 9 Temmuz 2021 #10 ERKSMAFA dedi: Hayvanlara verdiği "tipe bak" anlarını da bir video haline getirirsen güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Bunun için bir oynatma listesi bulunuyor. Araştırarak bulacağına inanıyorum. Ben daha çok özgün, farklı çalışmalar yapmayı tercih ediyorum. Eğer farklı hayvanlar yerleştirerek diyorsan o zaman olabilir.
ERKSMAFA dedi: Hayvanlara verdiği "tipe bak" anlarını da bir video haline getirirsen güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Bunun için bir oynatma listesi bulunuyor. Araştırarak bulacağına inanıyorum. Ben daha çok özgün, farklı çalışmalar yapmayı tercih ediyorum. Eğer farklı hayvanlar yerleştirerek diyorsan o zaman olabilir.