BKDurak Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 965 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Merhaba pek sanmıyorum ama SUP atarinin ikinci kolunu bir dönüştürücü yardımıyla bilgisayara bağlasak çalışır mı?
Merhaba pek sanmıyorum ama SUP atarinin ikinci kolunu bir dönüştürücü yardımıyla bilgisayara bağlasak çalışır mı?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 7 Mayıs 2023 #2 BKDurak dedi: Merhaba pek sanmıyorum ama SUP atarinin ikinci kolunu bir dönüştürücü yardımıyla bilgisayara bağlasak çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çalışmaz muhtemelen çünkü bu kontrolcünün sürücü desteği bile yok.
BKDurak dedi: Merhaba pek sanmıyorum ama SUP atarinin ikinci kolunu bir dönüştürücü yardımıyla bilgisayara bağlasak çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çalışmaz muhtemelen çünkü bu kontrolcünün sürücü desteği bile yok.
BKDurak Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 965 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 Mirza Kaplan dedi: Hayır çalışmaz muhtemelen çünkü bu kontrolcünün sürücü desteği bile yok. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum ama sizce bunun çalışması için bir program yapan var mıdır ya da hangi yazılım diliyle falan. Peki SUP'daki televizyon kablosu kısmına uygun bir dönüştürücü bulsam oraya ikinci kolu bağlayabiliri miyim? Son düzenleme: 7 Mayıs 2023
Mirza Kaplan dedi: Hayır çalışmaz muhtemelen çünkü bu kontrolcünün sürücü desteği bile yok. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum ama sizce bunun çalışması için bir program yapan var mıdır ya da hangi yazılım diliyle falan. Peki SUP'daki televizyon kablosu kısmına uygun bir dönüştürücü bulsam oraya ikinci kolu bağlayabiliri miyim?