Supara AYT Matemaik Soru Bankası Nasıldır?

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba Sosyal. Elimde Supara Yayınlarının AYT matematik soru bankası bulunmakta. Aslında 345 alacaktım, fakat çöp yığınlarının içinde gözüme çarptı kitap. Kitap gayet temiz ve yeni duruyordu. Hiç sorusu çözülmemiş.

Bu kitabın sorularının zorluğu nedir? Kaliteli midir? Cevaplarını için şimdiden teşekkürler, iyi Sosyaller.

Sıfırdan başlıyorsan, 11. ve 12. sınıf temelin zayıfsa Supara zor gelebilir. Ama yeni kitapsa boşuna başka kitaba para vermemek için kendiniz test edin.

Sıfırdan başlıyorsan, 11. ve 12. sınıf temelin zayıfsa Supara zor gelebilir. Ama yeni kitapsa boşuna başka kitaba para vermemek için kendiniz test edin.
Kitap yepyeni 2020 model. Bedava bulmuşken başka kitap alır mıyım bilmiyorum. 345 alacaktım, ama bunu da çözerim herhalde.

Kitap yepyeni 2020 model. Bedava bulmuşken başka kitap alır mıyım bilmiyorum. 345 alacaktım, ama bunu da çözerim herhalde.
345'i de alın derim. ÖSYM tadında soruları güzel, diğer kısımlar biraz daha kolay fakat kesinlikle geliştirir. Arkadaşımda vardı ve gayet de güzeldi kitap. Ben Bilgi Sarmalı çözdüğüm için gerek duymadım. Ek olarak ilerledikçe Karekök de çözebilirsiniz. Bilgi Sarmal+Karekök ile 9639 sıralama yaptım.

Hocam, dershaneye de gidiyorum. Baya föy ve soru bankası verecekler. 345 alsam da çözmeye vaktim kalmaz. Supara da varken çok yığılır üstüme.

Hocam orta seviye bakıyorsanız Bilgi Sarmal muhakkak çözülmeli. Supara fena değil çözülebilir. Onun haricinde :

-345
-Çap
-Karekök

Zor olarak :
-Apotemi
-Endemik

Çözülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…