Supara AYT Matemaik Soru Bankası Nasıldır?

Hocam, dershaneye de gidiyorum. Baya föy ve soru bankası verecekler. 345 alsam da çözmeye vaktim kalmaz. Supara da varken çok yığılır üstüme.
Pek çok dershane yaprak test ve soru bankası vereceğini söyler ama verdikleri şeyler de fıs çıkar. Bu yüzden bence kitaplar eline geçene kadar o kadar emin olma. Ben mesela verilen kitapların neredeyse hiçbirini kullanmamıştım çünkü kötülerdi. AYT Matematik olarak Supara kullanmadım ama arkadaşların dediği gibi 345 alınabilir bir kitap gerçekten. Klasik sorular var başta onlar bitince ÖSYM tipi ve özgün sorular geliyor. Bazı soruları sınavla alakasız olabilir ama ufuk açıyor.

Bilemiyorum. Dershane çok tatmin edici konuştu. Bilindik markalar tedarik edilecekmiş. Dershane de iyi bir yer. Müdürü bile çok iyi biri

Sene boyu alacağım harçlıklar ile 345 kitaplarını alacağım. Dershaneye gideceğim için ailem fazladan para veremeyeceklermiş. Dershane kitap verecek daha ne alıyorsun diye çok azar yedim bir de.

Bilemiyorum. Dershane çok tatmin edici konuştu. Bilindik markalar tedarik edilecekmiş. Dershane de iyi bir yer. Müdürü bile çok iyi biri
Vallahi hocam bizim dershane de öyle tatmin edici konuşmuştu umarım sizinki de benimki gibi olmaz. Hangi ilde oturuyordunuz bu arada? Merak ettim. Bilindik markalar tedarik edicekse güzel gibi.
Sene boyu alacağım harçlıklar ile 345 kitaplarını alacağım. Dershaneye gideceğim için ailem fazladan para veremeyeceklermiş. Dershane kitap verecek daha ne alıyorsun diye çok azar yedim bir de.
Bu genel bir sorun hocam. Aileler, nasıl olsa dershane kitap veriyor diye ek masraf olarak görüyor kitapları.

Hangi ilde oturuyordunuz bu arada? Merak ettim. Bilindik markalar tedarik edicekse güzel gibi.
Güngören'deyiz hocam. Kurum adı da Boğaziçi kurs olarak geçiyor. Haznedar'da. Medicana Hastanesinin hemen karşısı. Acaba orayı biliyor musunuz? Bir tanıdığım gitmişti. Oradan çok memnun kalmıştı. 30 AYT Matematik neti yapıyordu.

Umarım 345, Palme gibi kitaplar verilir. 18 Eylül'ü bekliyorum.

Malesef bilmiyorum orayı hocam. Müdür çok iyi deyince siz, bir an acaba bizimki olabilir mi dedim de, değilmiş. Umarım siz de en az 30 AYT Matematik neti yaparsınız ki bence planladığınız çalışmayla çok rahat yaparsınız. Geometri bilseniz iş tamam.

Umarım siz de en az 30 AYT Matematik neti yaparsınız ki bence planladığınız çalışmayla çok rahat yaparsınız.
Umarım yapabilirim. Şu an 5 net bile çıkmıyor ama çalışarak yükselir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…