Super box hız düşüşü

Cihat35

Hectopat
Merhabalar.
1 buçuk yıldır süper box kullanıyorum. Geçtiğimiz 3 ay önceye kadar bir sorun yaşamadım fakat son 3 aydır inanılmaz sıkıntı yaşıyorum.
20 Mbps kullanmama rağmen aldığım indirme hızı 1 Mbps 4 Mbps arası gidip geliyor. 2 defa teknik servis geldi, ilkinde bakım ikincisinde modem değiştirildi fakat sorun hala devam ediyor. Telefonumla Ethernet kablosuyla bilgisayarıma bağlı olan modemi test ediyorum. Telefonumun kendi indirme hızı 80-90 Mbps ama modemden aldığım 1-2 civarlarında bilgisi olan ya da bu konudan sorun yaşayıp halleden varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bunu birçok şikayette gördüm başta iyi sonra kötü umarım düzelir hocam ama sorun yani

Bunu birçok şikayette gördüm başta iyi sonra kötü umarım düzelir hocam ama sorun yani

İnşallah hocam gerçekten hiçbir işlem yapamaz oldum civarımda 4-5 kişi Superbox kullanıyor ama kimsede bir sorun yok. Sadece bende sorun var 3 aydır her şeyi denedim ama yok olmuyor.

İnşallah hocam gerçekten hiçbir işlem yapamaz oldum civarımda 4-5 kişi Superbox kullanıyor ama kimsede bir sorun yok. Sadece bende sorun var 3 aydır her şeyi denedim ama yok olmuyor.
İnşallah hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…