Super Hot: Mind Control delete alınır mı?

Talha1220

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12.Nesil İntel i5 12400F
Geforce RTX 3060
8+8 16 GB RAM
512 GB P3 SSD
Öncelikle demek istediğim Super Hot'ı bitirdim. Bitirirken bayağı zorlandım. Super Hot: Mind Control delete'dede aynı şekilde zorlanır mıyım? Oyunun hikayesi bayağı sardı Super Hot'tan daha zor ya da onun kadar zorlar mı ya da bir yerde takılıp kalma ihtimali var mı çünkü oyunu hikayesi için satın alacağım.

Bana çok zor gelmedi ama baya tekrar ediyordu kendini.

İlk oyundan daha kolay. Ama sanırım hikayeyi çok fazla anlatmıyor bu oyunda. Biraz daha kafa dağıtmalık çerezlik bir oyun gibi gelmişti bana. Bölümler biraz daha kısa kısa ve hızlı. Yine zevkli bir oyun ama.

İki oyunun da başarımlarını %100 bitirdim ve şunu söyleyebilirim. Bence ilk oyun daha zordu. Özellikle ilk oyunun tüm challengelerini bitirmek beni zorlamıştı. 2. oyun daha rahat ve daha kolay. Hikaye anlamında ben de pek detay göremedim. İlk oyunda olduğu kadar ikinci oyunda zorlanmazsınız. Bir yere takılıp kalma ihtimalin yok. Bu arada halihazırda aktif gamepass aboneliğiniz varsa kütüphanede mevcut, ücret ödemeden oynayabilirsiniz.

Ben hikayesine hiç takılmadım ama 2. oyunda güzeldi.Zorluk açısından pek fark yok gibiydi tam hatırlamıyorum uzun süre oldu ama bence alınır.

Epic'te 16 TL'ymiş şuan bence çok da düşünmeye gerek yok.

Roguelike unsurlar eklemeye çalışmışlar ama düzgün yapamamışlar. Sürekli neredeyse hiçbir şeyin değişmediği aynı haritalarda oynuyorsunuz. Düşman tipleri de çok sıkıcı ve hiç çeşitli değil.

İlk oyunun yanında gerçekten kötü kalıyor çünkü ilk oyun tadında bitiriyordu, bu oyunda uzatmışlar da uzatmışlar gereksiz yere. Ve roguelike unsurlardan ötürü ölünce haritanın başından başlıyorsunuz diye hatırlıyorum. O kadar bayıyor ki anlatamam. (Buradaki sorun roguelike unsurlar olması değil, çeşitlilik olmadığı için sıkıcı olması) Belli bir süre sonra sırf hızlıca bitsin diye hile açmıştım ki normalde asla açmam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…