Aykan5498 Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 191 23 Ocak 2022 #1 Merhaba, eskilere donüp Super Mario Bros. Oynamak istiyorum. PC'de kol ile oynayabileceğim bir website veya uygulama var mı? Bulduğum websiteler hep klavye ile oluyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2022
Merhaba, eskilere donüp Super Mario Bros. Oynamak istiyorum. PC'de kol ile oynayabileceğim bir website veya uygulama var mı? Bulduğum websiteler hep klavye ile oluyordu.
ZiyaEnes Femtopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #2 Bulabildin mi reis an itibarıyla bana da lazım.
lordcome11 Megapat Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 + + + Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 1 Nisan 2025
+ + + Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ZiyaEnes Femtopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #4 lordcome11 dedi: + + + Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Elemanın verdiği linkler kaybolmuş veya bozuk bu video işime yaramadı.
lordcome11 dedi: + + + Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Elemanın verdiği linkler kaybolmuş veya bozuk bu video işime yaramadı.