Super Mario Land çok zor

ZesuN

Hectopat
Yer
Berlin
Super Mario land oyununu bir türlü bitiremiyorum. Oyunu Game Boy üzerinden oynuyorum fakat sonlara doğru ölüp ölüp duruyorum saçma sebepler yüzünden. Hayır dikkat ettikçe daha çok ölüyorum zaten. Anlamadığım bir şekilde bu retro oyunlar bana hep çok zor geliyor. Çoğu retro oyununu oynamışımdır fakat bitirdiklerim arasında bir tek sanırım Contra var 😀. Millet eskiden oynarken jetonlarını boş yere kaybetsin tekrar tekrar jeton atsınlar diye bu kadar zor yapıyorlar sanırım. Size de Mario oynarken zor geliyor mu özellikle sonlara doğru?

Super Mario land oyununu bir türlü bitiremiyorum. Oyunu Game Boy üzerinden oynuyorum fakat sonlara doğru ölüp ölüp duruyorum saçma sebepler yüzünden. Hayır dikkat ettikçe daha çok ölüyorum zaten. Anlamadığım bir şekilde bu retro oyunlar bana hep çok zor geliyor. Çoğu retro oyununu oynamışımdır fakat bitirdiklerim arasında bir tek sanırım Contra var 😀. Millet eskiden oynarken jetonlarını boş yere kaybetsin tekrar tekrar jeton atsınlar diye bu kadar zor yapıyorlar sanırım. Size de Mario oynarken zor geliyor mu özellikle sonlara doğru?
Çocukluğumu Mario Land oyunları ile geçirdiğim için platform oyunlarında iyiyimdir genede Mario oyunları başta çok kolay olsada sonraki dünyalarda çekiç atan kaplumbağa, roket ve bulut gibi yaratıkların birleşmesi ile imkansız seviye oluyor cidden. Genede Sonic oyunlarından daha kolaylar.

En iyi yöntem para kasıp, hep can kazanmak.
Şahsen can mevzusu olmadığı için favorim Wario Land. İnsana, Wario'nun gücünü hissediyor cidden. Çokta zevklidir oyunları.

Çocukluğumu Mario land oyunları ile geçirdiğim için platform oyunlarında iyiyimdir gene de Mario oyunları başta çok kolay olsa da sonraki dünyalarda çekiç atan kaplumbağa, roket ve bulut gibi yaratıkların birleşmesi ile imkansız seviye oluyor cidden. Gene de Sonic oyunlarından daha kolaylar.

En iyi yöntem para kasıp, hep can kazanmak.
Şahsen can mevzusu olmadığı için favorim wario land. İnsana, Wario'nun gücünü hissediyor cidden. Çok da zevklidir oyunları.

Mario land oynarken hep para kasmaya çalışıyorum fakat o bile belli bir yerden sonra etki etmiyor. 8 9 can hakkım olmasına rağmen sonlara doğru gelirken tek bir hatam yüzünden "game over" yazısıyla karşılaşıyorum 😁.Sonic oyunlarını emulator dışında bir yerden oynayamadım maalesef nasip olursa bir de genesis almayı planlıyorum.Emulator nostaljik hissi vermiyor bana.

Mario land oynarken hep para kasmaya çalışıyorum fakat o bile belli bir yerden sonra etki etmiyor. 8 9 can hakkım olmasına rağmen sonlara doğru gelirken tek bir hatam yüzünden "game over" yazısıyla karşılaşıyorum 😁.Sonic oyunlarını emulator dışında bir yerden oynayamadım maalesef nasip olursa bir de genesis almayı planlıyorum.Emulator nostaljik hissi vermiyor bana.
Şahsen ben ne yazıkki komple emulator kullandım, Nintendo konsolu bulmak zor bulsa bile ona parası ayrı sıkıntıydı. Tüm Nintendo konsollarının oyunlarını oynadığım halde bir kere bile elime almışlığım yok, bir tek bozuk DS okadar. Nasip olursa Nintendo Switch 2 ile bunu kırıcam.

Sonic oyunlarıda hızlı oldukları için şahsen oynaması eziyet gibi, klasik olanlar ve Mania gene 2D oldukları için zorlukları bir yere kadar ama 3D olanlar şahsen oynaması işkence sayılır. Sonic ile büyümüş, bayılan bir insan olarak sadece Sonic Frontiers'ı bitirdim. Oda çok zordu kontroller olarak.
Shadow The Hedgehog, Sonic Adventure 2 gibi 3D olanlarıda kontrol edemediğim için bıraktım. Eski Sonic'ler çok ilgimi çekmiyor, çoğunlukla sıkılana kadar ilerleyip kapıyordum.
Bir gün ilk 3 oyunu bitirsem iyi olur.

İşin komik kısmı; şarkıları oyunlarından çok daha kaliteli olan, ender bir seri Sonic.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı