li43 Megapat Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 104 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tasarım CATİA 3D DESIGN 2 Aralık 2017 #11 limoon dedi: Sizden bahsetmiyorum, şöyle açıklıyayım anlarsınız; Sizin bölgenizde ADSL hattı varmış, ama VDSL hattı kurulmuş ve bu nedenle ADSL hızınız taban limite gelmiş. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam teşekkür ederim bilgiler için zaten arka mahalede turk telekomun fiber ve vdsl kutulari varmis santral yakin ama bina tesitati pert
limoon dedi: Sizden bahsetmiyorum, şöyle açıklıyayım anlarsınız; Sizin bölgenizde ADSL hattı varmış, ama VDSL hattı kurulmuş ve bu nedenle ADSL hızınız taban limite gelmiş. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam teşekkür ederim bilgiler için zaten arka mahalede turk telekomun fiber ve vdsl kutulari varmis santral yakin ama bina tesitati pert
li43 Megapat Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 104 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tasarım CATİA 3D DESIGN 2 Aralık 2017 #12 Handsome Reis dedi: TP-Link modemlere göz atabilirsiniz. Fiyatlandırma ve kaliteleri güzel. Genişletmek için tıkla... Tp link 9970 modemi almayi düşünüyorum
Handsome Reis dedi: TP-Link modemlere göz atabilirsiniz. Fiyatlandırma ve kaliteleri güzel. Genişletmek için tıkla... Tp link 9970 modemi almayi düşünüyorum
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 2 Aralık 2017 #13 li43 dedi: Tp link 9970 modemi almayi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bende de o modemden var W9970 modelinden. ADSL2+ modunda ve sıkıntısız kullanıyorum fiyatına göre güzel modem.
li43 dedi: Tp link 9970 modemi almayi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bende de o modemden var W9970 modelinden. ADSL2+ modunda ve sıkıntısız kullanıyorum fiyatına göre güzel modem.