Super Slim PS3 CFW Yüklenmiyor

kurwa

Decapat
Herkese merhaba. Süper slim kırık 160 GB hafızalı PS3 aldım ve bazı sorunlarım var. Öncelikle sanırım süper slimlere CFW yüklenmiyor. Cihaza oyun atmak istiyorum ancak neredeyse tüm oyunlar CFW istiyor. Multiman sürümüm 4.82 . USB veya HDD ile bu sürüme uygun şekilde oyun atabileceğim site önerisi olan var mı ve sizce cihazı geri verip CFW destekleyen mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Superslim'de Cobra Ode olmadan CFW yüklemek imkansız. İstanbulda Ode olmadan yapan var ama pahalıdır elbet. Elinde ki cihazı verip Slim alman daha mantıklı.

Kardeşim benim bildiğim o dedğin şeyler fat ve slim kasada daha iyi oluyor. Sat slim al ama bana kalırsa ps3 değilde ps4 alırım neyse karar senin ps3 alıcaksan kesinlikle slim kasa al

Süper Slim kasada CFW olmaz.

İçinde ODE çipi takılıdır. ODE kullanmayı bilmiyorum ama zaten ODE'de USB HDD'den oyun oynanabiliyor olması lazım.

Mümkünse cihazı verin. Bunun yerine CECH-25XX yada 2XXX Slim kasa al. Yada Fat kasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…