C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Superstepden aldım ayakkabıyı indirimli şekilde ama sağ ve solu karşılaştırdığım zaman hatalar görüyprum sizce orijinal mi iade etmeli miyim birkaç dikiş hatası daha var ama onların fotoğrafını çekmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023
Superstepden aldım ayakkabıyı indirimli şekilde ama sağ ve solu karşılaştırdığım zaman hatalar görüyprum sizce orijinal mi iade etmeli miyim birkaç dikiş hatası daha var ama onların fotoğrafını çekmedim.
A amevam Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 Hatalı üretim.
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #4 assein dedi: Enteresan.İade et gitsin. Genişletmek için tıkla... İndirimli olarak aldm ama bilmiyorum iade etmelimiyim
assein dedi: Enteresan.İade et gitsin. Genişletmek için tıkla... İndirimli olarak aldm ama bilmiyorum iade etmelimiyim
assein Hectopat Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 115 10 Ağustos 2023 #5 Calwssia dedi: İndirimli olarak aldm ama bilmiyorum iade etmelimiyim Genişletmek için tıkla... Logo üzerindeki dikiş hoş gözükmüyor, ben olsam iade ederdim büyük bi indirimle bedavaya almadıysam.
Calwssia dedi: İndirimli olarak aldm ama bilmiyorum iade etmelimiyim Genişletmek için tıkla... Logo üzerindeki dikiş hoş gözükmüyor, ben olsam iade ederdim büyük bi indirimle bedavaya almadıysam.
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #6 assein dedi: Logo üzerindeki dikiş hoş gözükmüyor, ben olsam iade ederdim büyük bi indirimle bedavaya almadıysam. Genişletmek için tıkla... 2600tl den 1300tl ye düşmüştü 1300tlye aldım ben iade ettiğimde kusur/yanlışlık bulunursa para puan verilicekmiş hesabıma
assein dedi: Logo üzerindeki dikiş hoş gözükmüyor, ben olsam iade ederdim büyük bi indirimle bedavaya almadıysam. Genişletmek için tıkla... 2600tl den 1300tl ye düşmüştü 1300tlye aldım ben iade ettiğimde kusur/yanlışlık bulunursa para puan verilicekmiş hesabıma