B barispolatkaradag Centipat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 46 18 Eylül 2019 #1 Merhaba yakın zamanda Twitch yayınlarına başlıyacağım bunun içinde Superbox kullanmak istiyorum. İnternette gördüm 10 Mbit paketi var fakat uploadı yazmıyor Superbox önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2019
Merhaba yakın zamanda Twitch yayınlarına başlıyacağım bunun içinde Superbox kullanmak istiyorum. İnternette gördüm 10 Mbit paketi var fakat uploadı yazmıyor Superbox önerir misiniz?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 18 Eylül 2019 #2 Superbox Fırsat 10 Mbps Paketi indirme üst limit hızı 10 Mbps, yükleme üst limit hızı 2 Mbps'dir. Genişletmek için tıkla... Bu hızla sağlıklı bir yayın açılmaz. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr Son düzenleme: 18 Eylül 2019
Superbox Fırsat 10 Mbps Paketi indirme üst limit hızı 10 Mbps, yükleme üst limit hızı 2 Mbps'dir. Genişletmek için tıkla... Bu hızla sağlıklı bir yayın açılmaz. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr