Superbox 10 Mbps ping düşürme

Showteam

Centipat
Arkadaşlar binamda altyapı olmadığı için Superbox kullanıyorum, oyunlarda ping yüksek nasıl düşürebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (10).png
    692,1 KB · Görüntüleme: 119
Arkadaşlar binamda altyapı olmadığı için Superbox kullanıyorum, oyunlarda ping yüksek nasıl düşürebilirim?
Valorant 50-100 ping arası değişiyor. CS:GO oynanmayacak kadar kötü 100 ping üstünde her maç. 4.5G olduğu için(kablosuz)paket kaybı oluyor. Bu da sana verilerin eksik gelmesi demek. Yani aslında ping değil paket loss çok var. Bende superbox kullanıyorum.
Lanet olsun Superbox'a. Sonunda taahhüt bitiyor. Fibere geçeceğiz. Siz en iyisi durmadan dilekçe mail atın Türk Telekom'a altyapı için. Hiçbir zaman stabil internet alamazsınız bu aletle.
5G stabil olup gelmeden imkansız 4.5G ile oyun oynamak. Benim de bitiyor ama altyapı yok ne yapacağım .

500 gb sınırılıda sıkıntı yoktu fiyatı yüksek olduğu için 10 mbps düşmek zorunda kaldım
ekran görüntüsünüde atayım

Dosya Ekleri

• IMG_20200916_071138.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 77
500 gb sınırılıda sıkıntı yoktu fiyatı yüksek olduğu için 10 mbps düşmek zorunda kaldım
ekran görüntüsünüde atayım
Bir şey soracağım bu bana kampanya olarak mı yapıldı? Kotasız ve 10 mbit download 5 mbit upload var. 140 TL. Siz ne kadar veriyordunuz? Valorant sağ üstte sürekli ağ sorunu yazısı. İstanbul sunucu olmasına rağmen .

Lanet olsun Superbox'a. Sonunda taahhüt bitiyor. Fibere geçeceğiz. Siz en iyisi durmadan dilekçe mail atın Türk Telekom'a altyapı için. Hiçbir zaman stabil internet alamazsınız bu aletle.
Üstad benim evde de altyapı yok. 4 yıl önce dilekçe vermeye başladım, her aklıma geldikçe de gidip gidip veriyorum ama ne bir bilgi mesajı ne de herhangi bir çalışma başlatıldı. Dile kolay ya 4 -5 yıldır ben altyapı bekliyorum. Bu sürede mecburiyetten gidip süperbox aldım. İlk 2-3 ay çok iyiydi ama şimdi berbat. 10 mbps hız almam gerekirken 1-2 yi hiç geçmiyor. Senin de dediğin gibi lanet olsun süperboxuna da turkcell ine de. Beni bu duruma Türk telekom düşürdü. Altyapı gelmesi için bana nasıl bir tavsiye verebilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…