Superbox 2 eve yeter mi?

sdti

Decapat
Daha fazla  
Köylük bir alanda oturduğum için Superbox alacağım. Amcamla ortak almayı düşünüyoruz. Evler arası mesafe maksimum 5 metre. Çekim kuvveti yeterli olur mu ve 5'er kişilik aileler için kaç GB ideal olur?

Yani toplam 10 kişi diyorsunuz. 10 kişi için kötü olur o internet.

Altyapı yoksa zaten çok da bir alternatif yok. Farklı firmaların da benzer hizmetleri vardı diye hatırlıyorum. Hangisi daha iyi çekiyor diye bir kontrol edip ona göre almanızı öneririm. Deneme süresi de olabilir, araştırın isterseniz. Zamanında Superbox kullandım ben. Çekim gücü acısından pek sorun yok yaşamadım. Zaten her evde çocuk odasından salona kadar mesafe 5 metreden fazladır. Ama iki ayrı ev olduğu çekim gücü etkilenir mi hiç bir fikrim yok.

Kaç GB ideal olacağı tamamen kullanıma bağlı. 10 kişi sadece internette gezinmek için bile kullansa hız düşükse sorun yaratır bence. Zamanında 150 GB kotam vardı ama ucu ucuna yetiyordu. Aylık 10 - 20 GB indirme yapıyordum. Kalan tüm paket internette normal dolaşmaya gidiyordu video izleme falan dahil işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…