Superbox alınır mı?

kankam111

Hectopat
Herkese iyi sosyaller dostlar bir sorum olacaktı,

Malatya'da okuyorum ve burada en iyi çeken Turkcell olmasına rağmen internet çok yavaş kendi internetimde Instagram'a YouTube sadece takılsam bile yetmiyor (30GB internetim). Superbox 200GB 1000TL sizce alınır mı? Çok mu pahalı görüşleriniz çok değerli ona göre hareket edeceğim yardımınız için teşekkür ederim.

Alınmaz aşırı pahalı. 30 GB nasıl yetmiyor benim de 30 GB o kadar YouTube'da takılıp sosyal medya da paylaşım yapıyorum ay sonunda bile internetim kalıyor.
Dizi izliyorum bir de ondan da olabiliir 15gb normal 15 gb da sosyal medyada geçerli paketim

Alınmaz aşırı pahalı. 30 GB nasıl yetmiyor benim de 30 GB o kadar YouTube'da takılıp sosyal medya da paylaşım yapıyorum ay sonunda bile internetim kalıyor.

Dizi izliyorum bir de ondan da olabiliir 15GB normal 15 GB da sosyal medyada geçerli paketim.

Çok pahalı. Binanızda altyapı var mıdır? Varsa hangi altyapı vardır?

Yurt olduğu için internet çektirmiyorlar.

Dizi izliyorum bir de ondan da olabiliir 15gb normal 15 gb da sosyal medyada geçerli paketim

Dizi izliyorum bir de ondan da olabiliir 15GB normal 15 GB da sosyal medyada geçerli paketim.

Yurt olduğu için internet çektirmiyorlar.
Mobil internet dışında çareniz yok hocam. Gerekirse Bimcell'den 2. hat alın Bimcellde paketler ucuz ve faturasız, Türk Telekom altyapısı kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı