Evimde kullandığım TurkNet internetin artık bıkmaya başladım. Alt yapım çok eski olduğu için maksimum 10Mbps o da arada gelebileceği söyledi. Babamın eskiden kullandığı Superbox modem vardı. Bir kendi hattımı takayım dedim. Evin her yerini taradım cihazla en çok çeken yeri buldum. Fotoğraflardaki gibi en çok çeken yerde yüksek olan Superbox babama dedim o zaman Superbox geçelim dedim. İyiyse olur dedi. Evinde PC olan birisiyim. Ortalama evde 3 kişi ve PC kullanılıyor. Sizce geçmeli miyim? Odamda 20Mbps alıyorum CS oynadım ping 90'larda takılıyor. Eğer Superbox geçersem PC en iyi çeken yere taşımayı düşünüyorum. Sizce yapacağım mantıklı olur mu?
Çok pahalı ve sınırsız kotaları yok bildiğim kadarı ile. Yani bütçe dostu değil pek. 500GB kota bana yeter veririm ayda 2-3bin dersen sana kalmış almak.
( Rakamlar varsayım, yani kesin rakamlar böyle değil, buna yakın )
Çok pahalı ve sınırsız kotaları yok bildiğim kadarı ile. Yani bütçe dostu değil pek. 500GB kota bana yeter veririm ayda 2-3bin dersen sana kalmış almak.
( Rakamlar varsayım, yani kesin rakamlar böyle değil, buna yakın )
İnternetten baktım 1TB 2500TL benim için makul zaten 500TL TurkNet veriyorum keşke başka çarem olsa bu internet işlerinden pek anlamıyorum söylemek istediğim mevcut internetimden daha iyi olur mu parası önemli değil.
İnternetten baktım 1TB 2500TL benim için makul zaten 500TL TurkNet veriyorum keşke başka çarem olsa bu internet işlerinden pek anlamıyorum söylemek istediğim mevcut internetimden daha iyi olur mu parası önemli değil.
ben superbox kullanıcısıyım, mevcut internetten daha iyi olur hızları, Ancak ping de aynısını diyemem Baz istasyonunda bazı saatler çok yoğun olduğu için ping çıkabiliyo. Hatta arada kanser olabilirsin. Ben cs 2 oynamayı bıraktım mesela aşırı ping çıktığı için.
Ben Superbox kullanıcısıyım, mevcut internetten daha iyi olur hızları, ancak ping de aynısını diyemem baz istasyonunda bazı saatler çok yoğun olduğu için ping çıkabiliyor. Hatta arada kanser olabilirsin. Ben CS 2 oynamayı bıraktım mesela aşırı ping çıktığı için.