Superbox alınır mı?

Makaleler
6
Daha fazla  
Merhabalar bir arkadaş adına yazıyorum. Normalde altyapı olarak hızlı internet desteklese de port yok deniyor. Port için başvurduk ancak 1 seneden beri gelmedi. Superbox 10 Mbps alınır mı? Düşünceniz nelerdir?
Kendisi mobilden PUBG Mobile, CoD Mobile vb.
bilgisayardan PUBG Lite ve CS GO vb. oyunlar oynuyor. Ping seviyesi nasıl alınır mı?
Eskiden Turkcell kullanırken 40-80 Mbps arası hız veriyordu. Buna göre değerlendirebilir misiniz? Teşekkürler.

Peki çok teşekkürler daha yetkili birisi ile görüştürmeyi deneyeceğim. Karşısına yeni binalar yapılıyor sizce onunla birlikte gelme şansı var mıdır?

Merhabalar bir arkadaş adına yazıyorum. Normalde altyapı olarak hızlı internet desteklese de port yok deniyor. Port için başvurduk ancak 1 seneden beri gelmedi. Superbox 10 Mbps alınır mı? Düşünceniz nelerdir?
Kendisi mobilden PUBG Mobile, CoD Mobile vb.
bilgisayardan PUBG Lite ve CS GO vb. oyunlar oynuyor. Ping seviyesi nasıl alınır mı?
Eskiden Turkcell kullanırken 40-80 Mbps arası hız veriyordu. Buna göre değerlendirebilir misiniz? Teşekkürler.

Tavsiye etmiyorum hem pahalı hemde çok yavaş. Sakın bulaşmayın. Bir arkadaşıma aldık almaz olaydık diyor.

Peki teşekkür ederim almama konusunda karar aldık. Yeni üye olduğum için konun nereye açıldığı konusunda biraz deneyimsizim bir dahakine dikkat ederim. :) Hepinize teşekkür eder iyi akşamlar dilerim. Konu kapanabilir.

Ben de Superbox kullanıyorum ve memnunum. 10 mbit 140 tl olan paketi kullanıyorum. Pahalı mı pahalı evet, oyunlar konusunda bana sıkıntı çıkartmıyor ve genelde 10 mbit veriyor. Az önceki testten bir sonuç paylaşayım size. Sonuç olarak paran varsa ve bulunduğun yerde altyapı da yoksa başka operatörlere alabilirsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 40
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı